Åpen søknad

Duett AS har nærmere 100 ansatte med bred kompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt. Mange av våre ansatte har bakgrunn fra regnskapsbransjen og fra økonomi. Vi har også dyktige og erfarne driftsteknikere og tekniske konsulenter med omfattende kompetanse på infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer. Duett AS er en super arbeidsplass, så send oss gjerne en åpen søknad!

Attraktiv arbeidsgiver

Duett ønsker å være en attraktiv arbeidsplass, og vi er alltid på leting etter flinke folk. I utviklingsavdelingen vil vi gjerne bli kjent med dere som har bakgrunn og kompetanse innenfor fagfeltene for systemarkitekter, programvareutviklere og testere. Vi har kontinuerlig nye prosjekter på gang, så her er det spennende å jobbe!

Send oss en åpen søknad

I perioder hvor vi ikke har noen konkrete utlyste stillinger ønsker vi likevel at du tar kontakt. Skriv en kortfattet søknad, og dersom du har spesialkompetanse kan du gjerne si noen ord om den. Legg ved din CV, og send søknaden til duett@duett.no. Merk e-posten med » Åpen søknad » i emnefeltet.

Duett AS leverer komplette økonomisystemer og driftsløsninger, som passer for de fleste bransjer og foretak. Vi har hovedkontor på Tynset og avdelingskontorer i Elverum, Folldal og Stjørdal. En arbeidsplass med mange muligheter.

Se om vi har noen ledige stillinger nå.