Andre bransjer

Duett har løsninger som passer for mange ulike bransjer og virksomheter. For mange av våre kunder er vi totalleverandør. Det betyr at du kan få alt du trenger av forretningssystemer, driftsløsninger, opplæring og support hos Duett. Vi sørger for at løsningene dine integreres godt sammen. Ønsker du en tilpasning av funksjonalitet eller trenger spesielle løsninger, sørger våre systemutviklere for det.

Bruker du ekstern regnskapsfører på noe av jobben? I så fall er våre løsninger godt tilrettelagt for en effektiv og dynamisk arbeidsdeling mellom regnskapsfører og din bedrift.

Har du egen administrasjons- og økonomiavdeling? Vi har komplette løsninger som gir deg full kontroll og oversikt over virksomheten.

Duett Økonomi er en skytjeneste, og vi kan også drifte dine programmer gjennom Duett Sky. Vi sørger for sikkerhet og tilgjengelighet, slik at du kan jobbe hvor og når du vil. Med Duett Sky er datasikkerheten høy, og alle data blir lagret i vårt eget datasenter i Norge.

Salg av tjenester håndteres effektivt med timeregistreringen i mobilapp, eller via vanlig fakturering. Har du behov for prosjektregnskap, har Duett Økonomi også gode løsninger på det.

For lønns- og personalområdet tilbyr vi Duett Lønn.

Gjennom Duett Sky tar vi hånd om IT-driften av alle dine programmer.