Bygg og anlegg

Bygg- og anleggsbransjen trenger gode IT-løsninger! Det viktigste for mange entreprenører og håndverkere er å frigjøre unødig tidsbruk på IT og andre administrative oppgaver. Her kan vi levere smarte løsninger som passer for hver enkelt.

Duett Sky for bygg og anlegg

Med våre skyløsninger tar vi ansvaret for alt du har av programvare når du jobber innen bygg og anlegg. Det betyr at vi sørger for nødvendige oppgraderinger, sikkerhet og backup. Du kan jobbe fra kontoret, ute på anlegg eller hjemmefra med full tilgang til alt du trenger. Perfekt for håndverkere og andre i bygg- og anleggstjenester.

Har du regnskap i eget hus eller hos regnskapskontor?

Håndverkere og andre i bygg og anlegg med egen økonomiavdeling som tar hele regnskaps- og lønnsjobben, selv får du alt som trengs i Duett Økonomi. Samarbeider du med en ekstern regnskapsfører, er vår bransjeløsning spesielt godt tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg og regnskapsføreren.

Fordeler for håndverkere

  • Effektiv timeregistrering
  • Enkel fakturering
  • Webbaserte interaktive prosjektrapporter

Kontakt

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere for mer informasjon. Du når oss på telefon 02331 eller 62 48 26 00 eller du kan fylle ut skjemaet under.

Duett har fokus på samspill med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!