Fast eiendom

Administrasjon av fast eiendom gjennom boligselskaper eller boligsameier kan være en utfordrende oppgave. Du skal ha oversikt over seksjonseiere eller leietakere, og hvilke felleskostnader eller leiebeløp hver enkelt har i tillegg til mye annet. Alt skal faktureres og følges opp effektivt. For bl.a. boligsameier skal du også innberette leietakers/eiers andel av inntekter, kostnader, formue og gjeld.

Duett Husleieadministrasjon

Duett Økonomi har en egen funksjonalitet som vi kaller Duett Husleieadministrasjon som løser det boligselskaper har behov for når det gjelder administrasjon og økonomi. For boligsameier håndterer vi også skjevdeling av lån, som er krevende å holde styr på. Er du forretningsfører for flere sameier eller borettslag, kan disse samles i én felles husleieklient, noe som gir bedre oversikt. Det gjør det enkelt å administrere fast eiendom med stordriftsfordeler.

Boligselskaper

Vi kan gi deg tilgang til alt ulike boligselskaper trenger fra vårt driftssenter. Duett Sky leveres via vårt driftssikre datasenter som er lokalisert i Norge. Du får en fleksibel løsning tilpasset drift av fast eiendom  som er uavhengig av hvor du er.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål omkring Duett og fast eiendom. Du treffer en av våre dyktige rådgivere på telefon 02331 eller 62 48 26 00. Du kan også fylle ut skjema nederst på denne siden.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!