Referanser

Våre mange tusen kunder er fordelt over hele landet og i ulike bransjer, og vi kan vise til gode referanser. Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyde, og jobber kontinuerlig med å utvikle våre produkter. 

Duett Økonomi har en enkel og trygg pålogging via internett, og høy datasikkerhet med data lagret i Norge. Du slipper kjøp av moduler ved oppstart eller senere, og det er derfor både forutsigbart og prisgunstig. Det føres over 90.000 regnskap i Norge på Duett Økonomi, og antallet vokser raskt. Et komplett økonomisystem fra «A til Å».

I Duett Økonomi har vi utviklet spesielt gode løsninger for regnskapskontorer og deres kunder. Duett Økonomi dekker behovene til et stort antall virksomheter fra mange ulike bransjer. Våre driftstjenester benyttes av mange ulike kundetyper, og vi sørger for at våre kunder har sikker og trygg tilgang til sine oppdaterte programmer hver dag. Duett AS har mange fornøyde kunder, og flere vil gjerne dele sine erfaringer omkring samarbeidet som referanser.

Referanser

Her har vi samlet små intervjuer med noen av våre kunder, og vi jobber med å sette sammen flere referansecase.

Miko Plast AS | Vossestrand Rekneskapskontor ASBonde Tor Gunnar MelbyeGrande Entrepenør AS

Virkestransport ØstSaga Regnskap og Økonomi | Økonomitjenester Innlandet

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål: