Skytjenester

Vi kan ta ansvar for dine programløsninger med skytjenester for bygg og anlegg i vårt effektive driftssenter.

Duett AS leverer funksjonelle skytjenester. Vi kjører vi over 400 forskjellige programmer for mange tusen brukere i vårt eget driftssenter. Vi kan levere komplette løsninger tilpasset bygg og anlegg. Du kan jobbe fra kontoret, ute på anlegg eller hjemmefra med full tilgang til alt du trenger.

For deg betyr det at du slipper å tenke på flere ting:

  • Investeringer i servere
  • Sikkerhetskopiering
  • Brannmurer
  • Programoppdateringer
  • Utfordringer knyttet til IT-sikkerhet

Alt dette tar vi ansvaret for i vårt driftssenter.

Vi drifter skytjenester for bygg og anlegg

I tillegg til den programvaren vi selv leverer, kan vi drifte andre av de løsningene du bruker.  Hos oss er det ingen begrensning i størrelse på e-postvedlegg eller e-postbokser, og alt er inkludert i den faste månedsprisen. Dette betyr at hvis du trenger å legge tilbake en sikkerhetskopi eller installere en ny skriver, så gjør vi det uten tilleggskostnad for deg. Rett og slett en «all inclusive» – enkelt og greit!

Datasenter

Vårt datasenter har svært god driftssikkerhet, med en oppetid på minimum 99,7%. Datasenteret er lokalisert i Norge, noe som er en fordel for deg som kunde. En annen viktig fordel med driftsløsningen for regnskapsførere, er at vi sørger for alt du trenger for å gi dine kunder en sikker tilgang til sine data. Kundene kan selv studere regnskapet sitt, fakturere eller gjøre andre avtalte oppgaver. Du har alltid tilgang til dine skytjenester for bygg og anlegg uansett hvor du er.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!