Compute Insight

Compute gruppen leverer et bredt spekter av tjenester innenfor virksomhetsstyring til kunder i SMB markedet.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen henter ut dine data, for lagring i en ønsket destinasjon.
Dersom deres selskap allerede har et datavarehus vil integrasjonen passe godt inn for å fylle dette med data fra Duett Økonomi.
Compute kan også være leverandør av et skybasert datavarehus dersom dere ikke ønsker drifte dette selv eller via annen leverandør.
Dette gjør data tilgjengelig på et format som er enkelt å konsumere, på tvers av applikasjoner (business intelligence verktøy som Power BI, egenutviklede apper, Excel m.m).
Denne integrasjonen deler data én vei, fra Duett Økonomi til Compute.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer godt for deg som ønsker å bruke dine data til økonomistyring, rapporter og analyser. Den gjør det enkelt å få tilgang til dine økonomidata uten å måtte være logget inn i Duett Økonomi. Dermed kan sluttbruker enkelt konsumere data og innsikt uten omfattende opplæring og brukerhåndtering i Duett Økonomi.

Hvordan fungerer den?

  1. Compute Insight kobler seg opp mot Duett Økonomi for å skaffe nødvendige data ved hjelp av integrasjonen Compluss
  2. Din data overføres automatisk til Computes løsninger, som behandler dine data videre (enten lagring hos Compute eller dere/tredjepart)
  3. Dersom Compute er leverandør av lagringstjenesten vil dere få tilgang og opplæring i hvordan dere henter ut data for rapportering og analyse

Annet: Compute samarbeider med regnskapsbyrået 5-Pluss for å levere ferdige rapporter til sluttbrukerne, inkludert rådgivning og sparring på innhold.
Dersom dere ikke ønsker utvikle rapportene selv er dette en god mulighet til å få alt levert som ett helhetlig produkt.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Finn ut mer om prosessen for å bli integrasjonspartner.

Integrasjonspartner er Compute Insight AS

Besøk hjemmesiden