Kasseservice AS – DUELL

DUELL er et modulbasert butikkdatasystem som lett kan tilpasses din bransje og settes opp etter dine behov. Den ansatte har en superenkel kasse å bruke, samtidig som lederen har stålkontroll.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data og synkroniseres to veier: fra DUELL til Duett Økonomi, og fra Duett Økonomi til DUELL. Integrasjonen utfører en automatisk flyt av data imellom DUELLs dagsoppgjør, ordregrunnlag, kunde og produktregister, og Duetts fakturasenter, Duett Bilagskontroll, kunderegister og vareregister. DUELL er integrert med flere tredjepartssystemer, blant annet nettbutikkplattformer som WooCommerce, Mystore, Shopify. En integrasjon mellom DUELL og Duett vil være en indirekte integrasjon for Duett og tredjepartsplattform.

Digitalt dagsoppgjør sendes med splitt på Bankaxept/Mastercard/Visa automatisk og ferdig kontert inn i Duett hver dag. Faktureringsgrunnlaget fra kassepunkt blir automatisk sendt inn i Duett for utfakturering og bokføring.

Passer denne integrasjonen for meg?

Kassesystemet DUELL kan brukes i alle bransjer. Systemet er modulbasert og tilpasset brukerens behov. Det er spesielt mye brukt i retail, frisør/hudpleie, verksted og restauranter.

Hvordan fungerer den?

  1. Sett opp kontoplanen i DUELL og aktiver modulen.
  2. Overføring av dagsoppgjør, salgsordre (faktura) osv. gjøres automatisk.
  3. Fra Duett kan en velge å fakturere løpende eller samlefakturere, og bokføring blir gjort.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Integrasjonspartner er Kasseservice AS

Besøk Kasseservice – DUELL