Kvittering

Når du får en kvittering kan den knipses, tolkes og sendes inn med Duett-appen så fort firmakortet er belastet. Appen henter leverandør, dato, beløp og valutakode automatisk. Du velger selv kategori for kostnaden.

Vi har laget en kort animasjonsvideo som enkelt illustrerer kvitteringsfunksjonen:

Kvittering er enkelt for både deg og regnskapsfører

Med denne løsningen slipper du å ta vare på alle små og store kvitteringer som tidligere kanskje måtte letes frem fra lommer, vesker og biler. Regnskapsfører får alt som trengs direkte inn i regnskapet. Har du kjøpt noe med ulike merverdiavgiftssatser, som for eksempel drivstoff og en sjokolade, kan du dele kvitteringen i flere kategorier. Ettersom kvitteringen føres mot leverandør, vil du enkelt kunne finne igjen kvitteringer senere på Duett MinSide.

Regnskapet rett i lomma

Med Duett-appen har du rett og slett eget regnskap rett i lomma. Enkelt og greit. Vi vet at regnskap er en jobb for to. Du gjør de daglige og enkle oppgaven, og så gjør regnskapsfører resten. I tillegg til kvittering, kan du i appen kommunisere sikkert via Duett Melding, du kan føre timer, legge inn betaling, registrere reiser og utlegg og ordne med fakturering.

Vil du vite mer om Duett MinSide og Duett-appen kan du fylle ut skjema nederst på siden.