Support Duett Økonomi

Supportavtalen for Duett gir deg hjelp når du trenger det. Du kan ringe, sende e-post eller kommunisere med oss via våre elektroniske løsninger.

Standard support

Avtalen med Duett inkluderer standard support. Det betyr at du får gratis hjelp dersom systemet ikke fungerer i henhold til veiledninger, hjelpetekster og informasjon på våre kundesider. Vi vil derfor ikke belaste deg for support dersom det skulle oppstå en feil i Duett Økonomi. Opplæring er ikke inkludert i standard support.

Support PLUSS-avtalen for regnskapskontor

For regnskapskontor tilbyr vi en valgfri supportavtale, Support PLUSS Duett Økonomi. Denne gir brukeren utvidet supporthjelp. Avtalen dekker også korte opplæringsbolker på inntil 15 minutter pr. sak. Svar på typiske spørsmål som «hvordan gjør jeg det» er inkludert i supportavtalen. Med en supportavtale garanterer vi at saken din blir påbegynt innen 3 timer innenfor vår åpningstid. Du kan kontakte oss elektronisk eller på telefon. Hvis mulig svarer vi selvsagt umiddelbart. I perioder med stor pågang på kundesenteret vårt, har du med supportavtale prioritet i køen. Supportavtalen har en fast pris pr. Duett-bruker pr. måned. Foreløpig tilbyr vi ikke fast supportavtale på Duett for andre typer kunder enn regnskapskontor. Les mer om detaljert innhold i produktarket nedenfor.

Velg i menyen til venstre hvilke prosesser du vil vite mer om.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene. Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!

Produktark

Support Duett Økonomi

Duett har to forskjellige alternativer for support:

  • Standard support
  • Support PLUSS

Standard support er inkludert i bruksrettsavtalen uten tillegg i pris. Enkelt forklart dekker den support der Duett ikke fungerer i henhold til brukerveiledninger, f.eks. ved eventuelle feil i programmet. Support PLUSS er en tilleggsavtale som dekker også andre typer support.

Struktur og pris

Support PLUSS har en fast pris pr. bruker pr. mnd. Antall brukere vil være identisk med antall Duett-brukere.

Fordeler med support PLUSS

Support PLUSS Duett Økonomi inkluderer hjelp til de mest vanlige typer spørsmål knyttet til Duett. Kunder med Support PLUSS har høyeste prioritet i køen, og du kan ringe for å få hjelp.

Tabell