Duett AS – Ressurs

Duett Ressurs en god løsning for å administrere jobbene dine. Løsningen egner seg både for kunder av regnskapskontorer, og foretak som har egen økonomiavdeling. Duett Ressurs er tett integrert med Duett Økonomi. Integrasjonen omfatter kunder, prosjekter, varer og timer til fakturering og lønn.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Integrasjonen overfører timer og vareforbruk fra Duett Ressurs til timeregisteret i Duett Økonomi.

Kunder og prosjekt kan opprettes i begge systemer og blir synkronisert. Registre som ansatte, varer, lønnsart og avdeling vedlikeholdes i Duett Økonomi og blir overført til Duett Ressurs.

Varer definert som timevarer i Duett Økonomi blir overført som aktivitet i Duett Ressurs, mens varer definert som vanlig- eller beløpsvare blir overført som materialer. Materialforbruk i Duett Ressurs blir overført sammen med timer.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer for deg som bruker Duett Ressurs til oppgavestyring og registrering av timer og vareforbruk og ønsker å få dette over i Duett Økonomi som grunnlag for fakturering og/eller lønn. Løsningen fungerer både for firmaer med regnskapstype landbruk og forretning.

Hvordan fungerer det?

  1. Timer og vareforbruk registreres i Duett Ressurs.
  2. Registreringene godkjennes i Duett Ressurs og blir så overført til Duett Økonomi.
  3. Timer og vareforbruket ligger klart for fakturering og/eller lønn etter ordinære rutiner i Duett Økonomi.

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.  
Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. 

Integrasjonspartner

Duett AS
Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Dette er et Duett produkt.

Les mer om Duett AS