Leie av plass i datasenter

Leie av plass i datasenter er en tjeneste for deg som har en omfattende infrastruktur med servere og kommunikasjonsutstyr, og ønsker å plassere det i et profesjonelt driftsmiljø.

Fordeler

Vårt moderne og effektive driftssenter gir deg følgende fordeler:

  • Reduserte driftskostnader
  • Økt sikkerhet
  • Stabilt driftsmiljø
  • Høyhastighets internett
  • Miljøgevinst med Grønn IT
  • Tilgang til kompetanse og verktøy

Reduserte driftskostnader

Ved leie av plass i datasenter slipper du å tenke på kjøling og fysisk miljø rundt dine servere. Du betaler kun for strøm og den tilgangen og plassen du behøver.

Økt sikkerhet

Vårt datasenter er meget godt sikret mot både uautorisert tilgang, brann og vannskader. All tilgang er sikret med kortleser. Som leietaker i vårt datasenter får du eget nøkkelkort for adgang. Alle serverrack har egen kodelås. Datasenteret har kameraovervåkning og utstyrt med alarm. Brannslukking skjer med Novec gass. Senteret har spesialtilpasset datagulv, og egen skallsikring mot brann og vannskader i henhold til EN1047-standarden.

Miljøgevinst med Grønn IT

Vårt datasenter er plassert på Tynset. Utetemperaturen der er i gjennomsnitt flere grader lavere enn i innlandet forøvrig og andre sentrale strøk. Vi bruker derfor uteluften til å senke temperaturen på vannkjølerne som blåser kald luft i datasenteret, og effektiviteten på strømforbruket (PuE) indikerer miljøgevinsten tydelig. Som et eksempel kan vi nevne at Microsoft sitt datasenter i Chicago har en PuE på 1,22, mens vårt datasenter har en PuE på 1,12. Du vil altså bruke vesentlig mindre strøm for drifting av serverne dine hos oss enn i egne lokaler. Vi har redundant strøm i to kurser i alle serverrack.

Tilgang til vår kompetanse

Ved å leie plass i datasenter hos oss får du tilgang til våre kompetente driftsteknikere hvis du trenger hjelp. Vi har kraftige verktøy for drift, overvåking og administrering av utstyr og programvare. Vi tilbyr utvidet åpningstid og vakttjeneste. Ønsker du å sette bort enklere jobber, slik som utpakking av utstyr, tilkobling med videre, kan vi også tilby det.

Mer om Duett Sky

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!