fbpx

Duett Sky

Flere tusen brukere har trygg og sikker tilgang til sine programmer i nettskyen via vårt datasenter.

Jeg vil vite mer

Skype for Business

Skype for Business er proffversjonen av Skype, beregnet på nettbasert kommunikasjon både internt og med eksterne forbindelser.

Skype for Business fordeler

Skype for Business kan også integreres med telefoni, og håndterer kommunikasjonen mellom kolleger, med kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.
Funksjoner:

  • Videomøter
  • Chat og direktemeldinger
  • Dokumentdeling i møter
  • Opptaksfunksjon av møter og presentasjoner

Reduserer møte- og reisekostnadene

Dette er et utmerket verktøy for møter, med sine gode funksjoner for lyd, bilde og dokumentdeling. Dette reduserer behovet for fysiske møter, og er veldig besparende for alle parter. Møtereferater kan vises og deles live, sammen med presentasjoner og andre dokumenter. Kort sagt vil Skype for Business redusere reisetid og reisekostnader vesentlig, samtidig som møtene blir effektive.

Integrasjon med Microsoft Outlook

Skype for Business er integrert med Microsoft Outlook. Det betyr at du kan invitere til elektroniske Skype-møter direkte i Outlook, der deltakerne bare klikker på linken «bli med i møte» for å koble seg opp. Direktemeldinger / chat lagres også som samtaler i e-postboksen i Outlook. Du har derfor full oversikt og dokumentasjon også på slik kommunikasjon. Mellom kolleger er ofte chat mer effektivt enn e-post, det er raskere å få svar på et kjapt spørsmål på den måten.

Vi hjelper deg i gang

Duett har brukt Skype for Business lenge, og har derfor god kompetanse på produktet. Vi hjelper deg med å sette opp dette tilpasset din bedrift, slik at du også kan nyte godt av alle fordelene.

 

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!