Teams telefoni

Teams Telefoni sørger for at all kommunikasjon samles i en og samme brukeropplevelse for de ansatte.

Telefon

Telefoni er ofte kjernen i virksomheten din, når kundene ringer og når jobbteam skal snakke sammen. Derfor setter våre løsninger funksjon og pålitelighet først.

Kollegaer jobber sammen på en annen måte enn tidligere. I dag har hver ansatt en smarttelefon, eller to. Flere jobber hjemmefra, på avdelingskontorer eller er ute på farten. Samtidig forventer kundene svar raskere enn noen gang. De ønsker å få tak i riktig person i organisasjonen direkte, ikke bare via e-post. Pålitelig samtaleveiledning og gruppefunksjoner kobler eksterne og interne kontakter til ekspertene dine, uansett hvor de er.

Proff bedriftsløsning

I Teams ligger det muligheter for å sette opp en proff bedriftsløsning for telefoni med tastevalgmenyer og svargrupper, som håndterer alle samtaler til bedriftens fellesnummer. De ansatte får individuelle telefonnummer i Teams hvor de kan motta samtaler og ringe ut til mobil og fastnummer, akkurat på samme måte som de setter opp Teams til Teams-samtaler.

Løsningen er ideell for bedrifter som har valgt Microsoft Teams som sin samhandlingsplattform, både med hensyn til administrasjon og enhetlig brukeropplevelse. Mange brukere er da også allerede aktive i Teams og vil ha minimalt opplæringsbehov for å komme i gang.

Microsoft Teams bringer de ansatte sammen med chat, telefoni, video, innhold og viktige arbeidsverktøy i en og samme plattform, uavhengig av hvor du er.

Vise mobilnummer

Brukerne kan selv velge om de vil ringe ut og motta samtaler fra PC eller mobil. Eget mobilnummer ditt vil vises til mottaker uansett. Skulle noen ønske å kun vise bedriftens fellesnummer, er dette også mulig.

Om du skulle være uheldig og ikke ha mobildekning der du er, vil du fortsatt kunne motta mobilsamtaler på din Teams-telefon.

Hodetelefoner

Glem mobilen når du sitter på kontoret. Kom deg over på det moderne kontor hvor du bruker hodetelefoner for å kommunisere med dine forretningspartnere enten det er snakk om en «vanlig» telefonsamtale, eller du er deltaker eller arrangør av store eller små møter. Tale i Teams samler all kommunikasjon ett sted.

Mer om Duett Sky