Eierskifteplanleggeren

Alle som driver med landbruk vil før eller siden bli konfrontert med utfordringene et eierskifte fører med seg. Det er mye mer enn å bare overdra en eiendom. Vi snakker tradisjoner, følelser, juss, regnskap og selvsagt «et lite stykke Norge». Et eierskifte i landbruket kan ofte strekke seg over flere år. Det betyr at det er ekstremt viktig for en økonomisk rådgiver å holde seg faglig oppdatert og fokusert på arbeidet.

Les mer om eierskifte her.

Eget verktøy

Eierskifteplanleggeren er det eneste verktøyet du trenger for planlegging og gjennomføring av et eierskifte i landbruket.

Dataprogrammet gjør det enkelt å kvalitetssikre eierskiftene, og gir god oversikt i et arbeid som fort kan bli innfløkt og komplisert. Programmet fører sjekkliste over hva du har gjort, hva du må gjøre og ved avbrytelser mister du ikke arbeidet ditt. Sentral informasjon fyller du inn kun ett sted, noe som effektiviserer jobben. Oppdaterte kalkuleringsprogrammer hjelper deg med å foreta riktige økonomiske-, avgiftsmessige- og skattemessige beregninger. Eierskifteplanleggeren inneholder tinglysningsgodkjente dokumenter som alle involverte parter og offentlige instanser skal ha. Velformulerte maler sikrer at produserte dokumentene inneholder det som er viktig.

Du kan laste ned en 14 dagers fri evalueringsversjon!

Last ned eierskifteplanleggerenBilde av boks med dataprogrammet Eierskifteplanleggeren

(Lenken gjelder både for evaluering og for lisensiert bruk)

Evalueringsversjonen vil fungere i 14 dager. Dersom du ønsker å bruke produktet etter dette, må du kjøpe en lisens. Da får du selvsagt også tilgang på det arbeidet som ble utført i evalueringsperioden.

Evalueringen er helt uforpliktende.