Financial Controller

Stillingen som Financial Controller i Duett AS er nyetablert, og vi ser etter en som skal jobbe tett med CFO og regnskapsavdelingen for å utvikle en robust og effektiv økonomifunksjon.

Send søknad via finn.no

Arbeidsoppgaver som Financial Controller

Som Financial Controller skal du sammen med flinke kollegaer utvikle systemer og effektive arbeidsprosesser. Det blir jobbing med finansiell analyse og rapportering i tillegg til konsolidering og rapportering pr måned, kvartal og år iht IFRS.

Du blir en viktig brikke i videreutviklingen av våre interne rapporteringssystemer for å skape god ledelsesinformasjon. Vi har en rekke økonomirelaterte prosjekter, som å håndtere investeringsbeslutninger, likviditetsstyring og kostnadsstyring.

Av andre ting kan vi nevne børsrapportering ihht krav om rapportering for selskaper med obligasjonslån. Og det vil selvfølgelig dukke opp flere ulike oppgaver underveis som faller inn under stillingen.

Stillingen som Financial Controller er nyetablert, og vil jobbe tett med CFO og regnskapsavdelingen for å utvikle en robust og effektiv økonomifunksjon.

Hva har du med deg?

Vi ser etter deg som har en Mastergrad e.l. innen regnskap og revisjon eller som Autorisert Regnskapsfører. Det er ønskelig at du har 3 – 5 års erfaring fra relevante stillinger (regnskap, revisjon og/eller internrevisjon). Det er også ønskelig, men ikke et krav at du har noe erfaring fra nordiske/internasjonale virksomheter eller fra finans-controlling.

Det er viktig at du har god kjennskap og erfaring med Excel.

Når det gjelder språk, må du kunne flytende norsk både muntlig og skriftlig. Det er fint om du har gode engelskkunnskaper også.

Hvem er du?

Hvis vi skal beskrive deg, vil vi si at du er initiativrik og tar ansvar for å oppnå gode resultater. Du har gjennomføringsevne og liker å levere topp kvalitet. Det er også bra om du er systematisk og analytisk. Du er vant til å jobbe selvstendig og håndterer fleksibilitet godt. Og ikke minst, så er du positiv og støttende overfor dine kollegaer.

Hva får du hos oss?

Hos Duett AS vil du få mange spennende utfordringer og oppgaver. Vi har et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling. Det er et svært godt kollegialt miljø på alle de fire kontorene – også på tvers av avdelinger og kontorer. Duett AS er en solid arbeidsgiver med en sterk markedsposisjon. Vi kan tilby konkurransedyktige lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Søknad

Send søknad via finn.no

Spørsmål

Har du spørsmål ta kontakt med Halvor Hektoen (CFO) på mobil 406 39 525

Flere ledige stillinger.