Grande Entreprenør AS

Bilde av daglig leder i Grande Entreprenør med briller, gul arbeidsjakke og blå hjelm
Daglig leder Morten Hynne

Grande Entreprenør AS på Verdal har brukt Duett skytjenester siden 2013, og er veldig fornøyd med dagens system.

Med sine 180 ansatte har Grande Entreprenær erfaring med alle typer entrepriser, og har kompetanse med prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. De tilbyr tjenester innen følgende fagområder: Betongarbeid, tømrerarbeid, taktekking, prosjektledelse og blikkenslagerarbeid og legger vekt på seriøsitet og soliditet. De ønsker til enhver tid levere kvalitet som kunden er tilfreds med, noe som betyr et godt produkt levert i rett tid til riktig pris. Grande er opptatt av seriøsitet i alle ledd, og vil ha gode medarbeidere som både er dyktige håndverkere og som jobber ryddig. En solid økonomi i bunn gir kunden forsikring om at firmaet står garantitiden ut. De ble  kunde hos Duett allerede i 2013.

Overgang til nytt system

Alle i Grande Entreprenør opplevde overgangen til nytt system som ryddig, og at de ble tatt på alvor som kunde.

«Vi hadde en god kjemi med Duett AS ansatte fra første stund. De hjalp oss gjennom hele prosessen og våre behov ble godt ivaretatt. Vi følte heller ikke at vi ble pådyttet løsninger som vi ikke hadde behov for. Selve igangkjøringen og overgangen til nytt system og IT- løsningen fungerte dermed knirkefritt,» uttaler Hynne.

Godt fornøyde

«Vi er ellers godt fornøyde med både løsninger, system, support og kostnadsnivå. Vi setter også pris på den fleksibiliteten et slikt system gir, ved at vi har tilgang til alt vi trenger av programvare og data når og hvor som helst,» avslutter Morten Hynne hos Grande Entreprenør AS.

Flere kundereferanser…