Informasjon om MinSide

Duett MinSide gir full tilgang til eget regnskap. Du får bedre oversikt, sparer tid og unngår manuell bilagshåndtering. Vi vet at regnskap er en jobb for to. Et godt samarbeid, gjør at du kan fokusere mer på virksomheten din, mens din regnskapsfører tar hånd om resten av regnskapet ditt og sørger for at det alltid er oppdatert.

Effektiviser regnskapet

Ønsker du deg en enklere hverdag nå? Våre digitale muligheter kan hjelpe deg med det. Unngå å utveksle papirbilag eller permer, og få tilgang til regnskapet ditt digitalt. Med Duett MinSide får du full tilgang til regnskapet uten å ha hele ansvaret selv. Det ansvaret kan du overlate til en profesjonell regnskapsfører.

Duett MinSide passer både for kunder av regnskapskontor og ansatte i bedrifter med egen økonomiavdeling. MinSide gir deg tilgang til det du trenger, og kan settes opp med forskjellige brukertilganger slik at det er best mulig tilpasset dine behov. Systemet er selvsagt tilgjengelig på alle plattformer. Det betyr at du kan jobbe med regnskapet når du vil og hvor du vil!

Mer informasjon om MinSide finner du her   |   Se våre produktvideoer (som forklarer hvordan produktet fungerer)

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg med informasjon om MinSide: