Integrasjoner

Duett Økonomi benyttes på over 90.000 regnskap hvert år, og dekker de aller fleste bransjer i privat sektor. Systemet har bred egenutviklet funksjonalitet, og er i tillegg integrert med mange andre nisje- eller bransjeløsninger.

Digitalisering forutsetter integrasjoner, og digitalisering forenkler hverdagen. Flere og flere systemer har åpent API, noe som betyr at systemet er tilrettelagt for integrasjoner med andre systemer. Integrasjon betyr i korte trekk å koble sammen systemer. Dette gjør vi for å effektivisere hverdagen, og minimere risikoen for feil.

I Duett jobber vi hver dag med integrasjoner for våre kunder med utgangspunkt i de datagruppene vi leverer. Vi bistår deg gjerne med å optimalisere dataflyten, slik at du kan benytte dine systemer på en smartere måte. Duett Økonomi inneholder komplett og egenutviklet årsoppgjør for alle vanlige foretaksformer. Vi jobber for å tilrettelegge en markedsplass for våre API, og under ser du en oversikt over de integrasjonene som er tilgjengelige nå. Dette er en blanding av databaseintegrasjoner, toveis integrasjoner og filutveksling.

Kasseløsninger

Her kan du se en oversikt over nesten 30 kompatible kassesystem (PDF)

Fakturasystemer

fakturasystem kan vi liste opp en hel side med kompatible løsninger (PDF)

Timesystemer

Her finner du en oversikt over timesystemer (PDF) med eksport til Duett Økonomi.

Årsoppgjørssystemer

Systemene som fungerer for årsoppgjør er:
Maestro, Visma Finale, Total, Wolters Kluwer og Cantor Controller.

Inkasso

På inkasso samarbeider vi med Svea Finans.

 

Bank

Duett Økonomi er integrert med alle norske banker (remittering og OCR). Vi støtter regnskapsgodkjente betalinger mot Sparebank 1 og DNB og er klargjort for andre banker på samme format.

Altinn

Vi har full Altinn-integrasjon for årsoppgjør, lønn og MVA-melding.

Balanseavstemming

For balanseavstemming har vi integrert mot Sticos Oversikt og Visma Finale Avstemming.

Er du allerede bruker av Duett Økonomi? Du finner mer informasjon om hvordan du kan hente opplysninger til Duett Økonomi i Kundeportalen:

Kasse- og fakturasystemer  |  Timesystemer 

Finner du ikke ditt system på lista? Ta kontakt med leverandøren av det andre systemet ditt, og sjekk om de kan levere transaksjoner til Duett Økonomi. Alternativt kan våre konsulenter tilpasse en import fra ditt system. Legg inn dine opplysninger i skjemaet under, så tar vi kontakt.

Ønsker du å vite mer om integrasjoner i Duett Økonomi?