Duett Økonomi

Duett Økonomi leveres som en skytjeneste, noe som gir deg mange fordeler når du skal føre regnskap.

Jeg vil vite mer

Intelligent og automatisk regnskap

Duett Økonomi har en automatisert flyt av bilag og betalinger som er unik. Som regnskapsfører kan du gi kundene dine et oppdatert regnskap, de vil finne alt på ett sted og de får dermed et bra styringsverktøy for sin bedrift.

Se vår produktvideo som viser og forklarer mulighetene. Flyten passer utmerket for regnskapsførere og deres kunder.

Konseptet er basert på EHF-fakturaer. Inngående fakturaer i andre formater tolkes og konverteres til EHF.

Regnskapsfører sørger for oppsettet og intelligensen i løsningen. Ut fra kundens behov for oppfølging, bestemmes detaljeringsgraden for inntekter og kostnader. Duett – et automatisert regnskapsprogram.

Intelligens ned på varelinjenivå – raskt å komme i gang

Alle inngående fakturaer bokføres med en forslagskonto, så du kommer raskt i gang. Intelligensen i oppsettet bygger du fortløpende. Konteringen spesifiseres på leverandørnivå og ved behov helt ned på varelinjenivå. Konteringsoppsettene kan lagres på klientnivå eller for hele regnskapskontoret. En faktura fra ny leverandør blir derfor bokført korrekt og detaljert, hvis det finnes et oppsett på regnskapskontornivå for denne leverandøren.

Fordeler for regnskapsførers kunde

På MinSide får kunden sine inngående fakturaer til godkjenning og betaling med mobil, nettbrett eller pc. Kunden slipper håndtering av papirbilag og manuell registrering i nettbank. På MinSide har kunden full oversikt på resultat og reskontro i nåtid, og kommende inn- og utbetalinger de neste tre ukene. Bedre oversikt vil gjøre det lettere for kunden din å ta de riktige beslutningene.

Fordeler for regnskapsfører

Med automatisert bokføring slipper du å stresse for å være ajour. Kundens inngående fakturaer mottas, bokføres, attesteres og betales uten at du må inn og gjøre noe. Du har likevel full kontroll på konteringen og kvaliteten på regnskapet. Når det passer for deg, sjekker du konteringsoppsettet på de bokførte og attesterte fakturaene. Du kan enkelt endre bokførte bilag og konteringsoppsett, slik at alt blir helt korrekt. Du vil bruke mindre tid på manuell registrering, og kan i stedet bruke mer tid på å hjelpe kundene med det som er viktig i deres virksomhet.

Duett Økonomi gir godt samspill mellom regnskapsfører og kunde – enklere blir det ikke.