KapitalKontroll

Et samarbeid med KapitalKontroll gir deg full fleksibilitet og full automatikk. Vi kan bistå deg med hele eller deler av innfordringsløpet og har egen advokat som veileder deg ved behov. Vår integrasjon med Duett sørger for effektiv innfordring og posterer alle inntekter til korrekte kontoer slik at du unngår overdekning.

Sammen skal vi skape fremtidens inkasso som innebærer lavere salær til dine kunder og økte inntekter til deg samtidig som du oppnår høy løsningsgrad og lavere kredittid.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

KK2 sørger effektivt for at alle fakturaer som ikke er betalt ved forfall går inn i en saksgang som automatisk følger opp faktura helt til den er innbetalt eller saken ender hos namsmannen.

Passer denne integrasjonen for meg?

Denne integrasjonen passer for deg som benytter Kapitalkontroll som fordringsløsning og Duett Økonomi som regnskapssystem.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send oss en e-post til api@duett.no Skriv «Interessert i» og navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk. Send oss gjerne en e-post til api@duett.no hvis du har behov for mer informasjon.

Integrasjonspartner

Kapitalkontroll AS
Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.