Kort introduksjon til Duett

Vil du vite mer om Duett?

Vi vet at regnskap er en jobb for to! Du gjør de enkle, daglige oppgavene og så kan regnskapsfører gjøre resten. Vårt mål er å gjøre din jobb så enkel som mulig, og vi ønsker å gi deg en kort og grei introduksjon. Duett-appen inneholder alt du trenger for å følge opp eget regnskap, registrere timer og utlegg, sende faktura, betale regninger og samle kvitteringer.

Produkter

Vi utvikler og leverer produkter for regnskapsbransjen, og økonomisystemet Duett Økonomi er vårt viktigste produkt. Målt i antall førte regnskap er dette et av Norges  største økonomisystem. Vi leverer også driftstjenester gjennom Duett Sky for mange tusen brukere hver dag. Raskt, effektivt og økonomisk.
Les mer.

Kort introduksjon

For at du skal bli bedre kjent med oss, satte vi opp et lite studio på kontoret slik at vi kunne lage en kort introduksjon om Duett. I videoen møter du to av våre flotte medarbeidere, Anne og Sander. 

Finn regnskapskontor

Vi har laget et kart hvor vi har plottet inn alle «våre» regnskapskontor. Finn ditt nærmeste regnskapskontor som kan tilby Duett via kartet, eller legg inn navnet på kontoret du ønsker å bruke selv i kontaktskjemaet som ligger her.

Mer video

I vår YouTube-kanal kan du se flere små videoer.