Kundens nærmeste rådgiver

Som regnskapsfører er du i en unik posisjon til å hjelpe kundene dine som rådgiver. Du kjenner kundens virksomheter og kan foreslå tiltak som kan forbedre lønnsomheten. Du kan hjelpe dem med svar på kompliserte regler og forskrifter, bistå med prognoser og oppdaterte regnskap. Dette vil bidra til at de kommer over denne kneika.

Vær en rådgiver

Regnskapsføring defineres som en av de faste kostnadene som dekkes av nødhjelpen i krisepakkene fra regjeringen. Dette understreker viktigheten av regnskapsførerens innsats. Med din erfaring og kompetanse bidrar du til å sikre dine kundens eksistens framover. Noen foretak med dårlig lønnsomhet vil nok måtte avvikle. Forhåpentligvis vil de fleste av kundene dine komme seg gjennom dette, og sette ekstra pris ditt bidrag og dine innspill som rådgiver. På den måten styrkes også inntektsgrunnlaget for ditt regnskapskontor på litt lengre sikt. Ved å utnytte mulighetene i teknologien kan du legge premissene for at du og ditt kontor kan jobbe enda mer effektivt framover. Det vil bidra til vekst og god lønnsomhet for enda flere kunder.

Tenk på at du kanskje er kundens nærmeste rådgiver, og vær tilgjengelig og åpen. Hold kunden oppdatert på viktige ting og endringer, slik at de til enhver tid føler seg oppdatert og trygge på at de har oversikt.

Mer informasjon om MinSide finner du her   |   MinSide produktvideoer