Kurs og webinarer

Vi tilbyr ulike kurs og webinarer for regnskapssystemet Duett Økonomi. Produktfokus er Duett MinSide, Duett Lønn og flere viktige tema som digitalisering og årsoppgjør. Du kan velge blant våre standard kurs og webinarer, eller få opplæringen tilpasset ditt behov.

Kurs

Vi tilbyr til vanlig kurs flere steder i landet, men med restrikasjoner som følge av Covid-19 kjører vi alle kurs digitalt akkurat nå. Noen kjøres som visninger, der våre kursholdere gjennomgår aktuelle temaer, for eksempel knyttet til årsoppgjør. I tillegg kan vi tilby bedriftsinterne kurs, noe som kan være aktuelt både for nye kunder og for de som trenger påfyll i bruk av nye funksjoner. Våre konsulenter kommer gjerne på besøk til dere så snart dette er mulig igjen.

Webinar

Webinar er en rask og effektiv måte å tilegne seg mer kompetanse på. Det er et slags online seminar. I perioder tilbyr vi et bredt utvalg webinarer med forskjellige temaer omkring våre produkter og tjenester. Med webinar slipper du reisetid og kostnader, og kan få utnyttet arbeidsdagen før og etter webinaret til andre oppgaver. Se hvilke webinarer vi har planlagt i vår kundeportal.

Aktuelle kurs og webinarer

Vi oppdaterer vår kursoversikt kontinuerlig. På vår kundeportal vår finner du en oversikt over de opplæringstilbud som er tilgjengelige akkurat nå.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!