Salg

Salg av produkter og tjenester i landbruket krever oversiktlig oppgjør og avregning. Har du ikke dette automatisert i dag? Da trenger du enkle og gode løsninger for å håndtere disse inntektene. Det har vi tenkt på i Duett.

Vi er ledende på regnskap for landbruk. Duett MinSide er en del av Duett Økonomi, og gir deg den totale oversikten over økonomien din. Du slipper papirbilag, får betalt regningene dine enklere, og får mye bedre kontroll over hele virksomheten din.

Duett MinSide for landbruk

Med Duett MinSide kan du enkelt fakturere kundene dine. I Duett-appen legger du inn antall timer som er jobbet og antall rundballer eller andre enheter du skal fakturere. Da har du enkel oversikt og tilgang til alt av salg med inntekter og kostnader. Det er enkelt å gå tilbake og se på tall som er registrert tidligere, og du er oppdatert til enhver tid.

Fakturering

Se vår video som forklarer produktet MinSide Fakturering:

Duett Økonomi

Duett Økonomi gir mulighet for full digital flyt. EHF-fakturaer fra leverandørene dine kan hentes inn og bokføres automatisk med et konteringsforslag. Du kan se og godkjenne dem med BankID i Duett MinSide. Betalingen blir også automatisk bokført når den er gjennomført. Du slipper manuell registrering i nettbank, og regnskapet ditt blir raskere oppdatert.

Les mer om Duett og landbruk.

Landbruksnytt.

Produktinformasjon

Duett Faktura

Duett Faktura er et brukervennlig og skalerbart system. Det kan brukes helt enkelt for å produsere fakturaer med kun tekstlinjer og beløp. Du kan også bruke et mer omfattende vareregister med pris pr. vare.

Bruker du ekstern regnskapsfører?

Duett Økonomi er meget godt tilrettelagt for arbeidsdeling og samarbeid mellom deg og din regnskapsfører.

Du lager og sender fakturaer i EHF-formatet, som PDF i e-post, eller printer dem ut. Til privatpersoner kan du sende eFakturaer direkte til Vipps eller deres nettbank, forutsatt at de har sagt ja til å motta alle sine fakturaer der. Fakturaene bokføres automatisk. Du slipper å sende filer eller fakturakopier til regnskapsfører, og begge parter sparer tid.

Funksjoner i Duett Faktura

Duett Faktura er enkelt å bruke. Lag fakturaer, kopier fra en faktura du har lagd før eller hent registrerte og godkjente timer som grunnlag for fakturering. Fakturerer du med KID-nummer kan innbetalingene hentes direkte fra banken. Da sparer du registreringstid og får en oppdatert oversikt over ubetalte fakturaer.

Vareregister

Duett Faktura inneholder et vareregister. Dette bygges opp  etter eget ønske med alfanumeriske varenummer og kobling mot inntektskonto. Varer kan opprettes med alle mva. varianter, dvs. avg.pliktig høy sats, middels sats, lav sats og avgiftsfritt. Bruk av varenummer gir statistikker på hvor mye du har solgt pr. vare, og til hvilke kunder.

Kunderegister

Kunderegisteret kan bygges opp med flere nummerserier og grupperinger.  Du velger pr. kunde om du skal fakturere i norske kroner eller i annen valuta, og om du vil sende PDF eller EHF-faktura i stedet for å skrive ut fakturaen.

Purringer

Du kan sende betalingspåminnelser på e-post eller SMS. Hjelper ikke det, kan du overlate resten av innkrevingen til Svea Finans. De purrer og oversender til inkasso hvis nødvendig. Tjenesten er gratis å bruke, og betinger at du har en OCR-avtale med automatisk oppdatering.

Duett Økonomi for primærnæring

Enkelt for små og store regnskap

Duett Økonomi er lett å bruke uansett om du har store eller små bilagsmengder. Med den innebygde bilagsmalen kan du f.eks. lage standarder for bilag som skal fordeles på mange konti. Slik sparer du tid på bilagsføringen.

Full digital flyt

Duett Økonomi gir mulighet for full digital flyt. EHF-fakturaer fra leverandørene dine kan hentes inn og bokføres automatisk med et konteringsforslag. Du kan se og godkjenne dem med BankID i Duett MinSide. Betalingen blir også automatisk bokført når den er gjennomført. Du slipper manuell registrering i nettbank, og regnskapet ditt blir raskere oppdatert.

Har du tilleggsnæring?

I Duett Økonomi kan du ha opptil 4 tilleggsnæringer utenom landbruket i samme regnskap. Du får i næringsoppgaven resultat pr. næring, og samtidig totaloversikt på eiendeler, gjeld mv.

Privatregnskap

Det er ikke lovpålagt å føre privatregnskap, men anbefales for oversikten over den totale økonomien. Unik funksjonalitet gir deg mulighet til både nærings- og privatregnskap – ført i samme bilde! Kun næringsbilagene rapporteres i resultatregnskapet.

Reskontro

Alt kjøp og salg skal føres på egen konto med kunde eller leverandør. I Duett Økonomi gjør du dette enkelt med få tastetrykk.

Årsoppgjør

Ønsker du å gjøre hele regnskapsjobben på egen hånd, er Duett Økonomi godt integrert direkte mot Altinn. Oppgaveorientert veiviser hjelper deg gjennom alle ligningspapirene. Alle pliktige ligningsskjema for enkeltpersonforetak, ansvarlige selskaper og vanlige aksjeselskap er inkludert. Duett Økonomi lar deg også hente inn de forhåndsutfylte tallene til selvangivelsen din, slik at du sparer mye tid på utfyllingen.

Bruker du regnskapskontor?

Duett Økonomi er godt tilpasset en arbeidsdeling mellom deg og din regnskapsfører. Hvor mye av jobben du skal gjøre, er opp til deg og regnskapsføreren din. Har du salg av produkter eller tjenester, kan du fakturere kundene dine, mens regnskapsfører gjør resten av jobben. Ønsker du å føre noen av bilagene selv, er også det mulig. Hos mange regnskapskontor kan du få en direkte kobling inn til ditt regnskap via internett. Du får bedre oversikt, og begge parter sparer tid.

Samdrift eller flere klienter?

Duett Økonomi gir mulighet for å føre inntil 10 regnskap. Du kan håndtere både landbruks- og forretningsvirksomheter, inkludert aksjeselskaper.

Duett Økonomi er en skytjeneste

Duett Økonomi er en skytjeneste. Det betyr at du slipper installering, programoppdateringer, tekniske problemer og det som er knyttet til lokale installasjoner. Du får et brukernavn og passord og logger deg på via nett. Vi lagrer dine data og tar sikkerhetskopier. Bytter du PC, trenger du bare snarveien til påloggingen for å få tilgang til regnskapet ditt.

Duett Økonomi er en komplett løsning

Duett Økonomi er en pakkeløsning, der du får tilgang til det meste som er utviklet i systemet. Eksempler på funksjonalitet som er inkludert i Duett Økonomi for landbruk er:

  • Regnskap, reskontro og rapporter
  • Driftsregnskap
  • Komplett årsoppgjør for EPF, SA, DA, ANS og AS
  • Timeregistrering
  • Fakturering inkl. e-faktura
  • Remittering og OCR-innhenting
  • Mottak av inngående e-fakturaer og avregninger
  • Rente/purre
  • Budsjett

Hjelp i systemet

Elektronisk hjelpefil er inkludert i Duett Økonomi. I vår webbaserte kundeportal får du tilgang til ofte stilte spørsmål, chat og veiledninger.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!