Lønn og personal

Lønn og personal er et viktig tjenesteområde for en regnskapsfører. Stadig flere bedrifter velger å outsource lønn, samtidig som de ønsker tilgang til og oversikt over nødvendig informasjon.

Vi utvikler nå Duett Lønn. Dette blir et moderne nettbasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Dette vil komplettere Duett Økonomi, og forenkle lønnsrutinene både for regnskapsførere og deres kunder.

Duett Lønn er en utvidelse som bygger på det vi allerede har i Duett Økonomi, slik som kontoplan, ansattregister, bærere og Altinn-integrasjon. Lønn lages i samme fremtidsrettede teknologi som vi benytter på Duett MinSide. Datafangst av timer, utlegg mv. kan ligge i Duett MinSide, slik at de ansatte kan levere transaksjoner via app eller nett så enkelt som mulig.

Duett Lønn skal etter planen lanseres høsten 2017.

Sammen med Duett Økonomi kan du også benytte flere andre lønnssystemer.
Best integrasjon oppnår du med Huldt & Lillevik Lønn, men du kan også benytte Hogia Lønn og Visma Lønn sammen med Duett Økonomi.

Fra disse lønnssystemene kan du hente regnskapstransaksjonene over til Duett Økonomi. Du slipper manuell registrering og sparer tid.

Duett MinSide Time (egen mobilapp) er også integrert med Huldt & Lillevik Lønn, slik at timer kan hentes fra Duett Økonomi til lønnssystemet. Ansatt, lønnsart, avdeling, prosjekt og antall timer importeres inn i lønnssystemet med noen få tastetrykk.

 

Velg i menyen til venstre hvilke prosesser du vil vite mer om.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene. Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!