Mohdi

Modhi kjøper og forvalter porteføljer av forfalte lån, kreditter og fakturaer. Modhi leverer også inkasso- og fordringsadministrative tjenester til bank- og fakturamarkedet gjennom sitt datterselskap Modhi Norge AS. .

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Modhi tilbyr en brukervennlig løsning for overføring av fakturaer til inkasso. Fakturaer blir daglig hentet elektronisk, og leses automatisk inn i Modhi’s inkassosystem. Det vil deretter sendes en kvittering tilbake til Duett, og saksnummer fra Modhi vil legges på fakturaen i reskontroen. Der får du automatisk tilgang til Kundeweb via Single-Sign-on. Avregning og remittering er automatisert, og postering av transaksjoner skjer direkte i systemet basert på et konteringsforslag. Poster utlignes og matches automatisk. Hvis du ikke selv ønsker å purre kan Modhi starte med å sende et inkassovarsel 14 dager etter forfall av faktura for å deretter følge opp med en betalingsoppfordring 14 dager etter forfall av inkassovarselet.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer for deg som selger på kreditt, enten det er mot privatpersoner eller næringsdrivende. Modhi har lang erfaring med SMB-markedet og uavhengig av om du sender få eller mange fakturaer i måneden passer denne integrasjonen for alle. Du trenger heller ikke å ha ubetalte fakturaer før du tegner avtale. Modhi tar ingen månedspris for å ha integrasjonen aktivt.

Hvordan fungerer den?

  1. Du overfører en ubetalt faktura fra Duett til Modhi’s inkassossystem. Her kan du manuelt overføre saker eller sette på full automatikk.
  2. Modhi kvitterer tilbake med et saksnummer som knyttes til fakturaen i Duett.
  3. Modhi sender remittering når saken er oppgjort eller delbetalt, og bilag føres direkte i Duett basert på et konteringsforslag.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Finn ut mer om prosessen for å bli integrasjonspartner.

Integrasjonspartner er Mohdi AS

Besøk Mohdi