Multicase

Multicase Norge AS er et forretningssystem og nettbutikkløsning for handelsbedrifter. All deres utvikling handler om å effektivisere prosesser rundt innkjøp, salg og distribusjon. Samhandling og automatikk står sentralt. Forretningssystem og nettbutikkløsning henger sømløst sammen, og alle data vedlikeholdes ett sted.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data to veier, fra Multicase til Duett Økonomi, og omvendt. Integrasjonen vil overføre faktura- og regnskapsinformasjon. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending) og Bilagskontroll.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Multicase som forretningssystem eller nettbutikk, og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. Multicase passer for ulike bransjer og har mange moduler innen blant annet salg og betaling.

Hvordan fungerer den?

  1. Fakturalinjene overføres automatisk fra Multicase til Duett. Eller andre veien vil åpne poster og kundesaldo overføres fra Duett til Multicase.
  2. Alt ligger klart til fakturering, oppfølging, bokføring osv. i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Finn ut mer om prosessen for å bli integrasjonspartner.

Integrasjonspartner er Iizy AS.

Besøk Multicases nettside