NORBITS Future

NORBITS er en solid leverandør av programvare og tjenester for forretningsdrift, butikkdata og logistikk. Deres to hovedsatsningsområder er løsninger for kjeder innen faghandel, samt bransjeløsninger for bil- og dekkverksteder..

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei, fra Norbits til Duett Økonomi. Integrasjonen vil overføre faktura- og regnskapsinformasjon, i tillegg til kundeinformasjon. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter, Bilagskontroll og kunderegister.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Norbits løsninger for bilverksteder og dekkbransjen, Future Verksted/Athena Verksted og Future Dekk.  Norbits AS er en programvare-leverandør med hovedsatsningsområder løsninger for kjeder innen faghandel, samt bransjeløsninger for bil- og dekkverksteder. 

Hvordan fungerer den?

  1. Faktura, betalingsstatus og regnskapsbilag overføres automatisk fra Future til Duett.
  2. Alt ligger klart til fakturering, oppfølging, bokføring osv i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. Veiledning på hvordan du tar denne i bruk vil informeres om når den er satt i produksjon. 

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Finn ut mer om prosessen for å bli integrasjonspartner.

Integrasjonspartner er Iizy AS.

Besøk NORBITS