ProResult AS

ProResult AS tilbyr et av markedets mest komplette og fleksible prosjekt- og styringsverktøy – hvor «alt henger sammen med alt». Med deres løsninger som snakker sammen får du full oversikt, gode arbeidsrutiner og presise data hele veien – fra kalkulasjon og planlegging til ferdig prosjekt.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Integrasjonen deler data om prosjekt og lønn fra ProResult til Duett Økonomi, og data om kunder: fra Duett Økonomi til ProResult. I Duett vil dataen vises i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending), prosjekt, kunder, ansatte, varer og timer.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker ProResult til registrering av prosjekter og timer, og som ønsker å få dette over i et regnskap-/økonomisystem. ProResult utvikler programvareløsninger til bransjer som bygg- og anlegg, renhold, landbruk og transport.

Hvordan fungerer den?

  1. Du registrerer prosjektdata, timer i ProResult
  2. Informasjonen overføres automatisk til Duett Økonomi.
  3. Alt ligger klart til fakturering, oppfølging i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Integrasjonspartner er ProResult AS

Besøk ProResult AS