Prosmart System AB

Prosmart System AB utvikler forretningssystemet Prosmart, som er et material- og produksjonssystem for produksjonsbedrifter. Det sørger for kontroll på materiell og produksjonsplanlegging, forhånds-/etterkalkyler, innkjøp/varemottak, bestillinger/leveranser og mye mer. Systemet hjelper bedrifter innen mekaniske verksteder, støperier, elektronikk, mat, industrielt vedlikehold, trebearbeiding, plastproduksjon med mer.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Integrasjonen mellom Prosmart og Duett gjør at du får et komplett forretningssystem uten å måtte bytte regnskapsprogramvare. Med Prosmart håndterer du alt fra tilbud til faktura på en enkel måte. Du jobber med regnskap som vanlig i Duett.

Passer denne integrasjonen for meg?

Denne integrasjonen er først og fremst egnet for produksjonsbedrifter. Vi har kunder innen metall, tre/møbler, overflatebehandling, elektronikk, mat og mer.

Hvordan fungerer det?

  1. Du registrerer kundeordrer i Prosmart
  2. Du produserer, kjøper materialer hjemme og leverer til kunden via Prosmart
  3. Informasjonen overføres automatisk til Duett Økonomi.
  4. Alt ligger klart til fakturering, oppfølging i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Integrasjonen er under utvikling, og veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Meld din interesse for denne kommende integrasjonen:

Send oss en e-post til api@duett.no Skriv «Interessert i» og navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk. Send oss gjerne en e-post til api@duett.no hvis du har behov for mer informasjon.

Integrasjonspartner:

Prosmart
Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.