Saga Regnskap og Økonomi

Saga Regnskap og Økonomi AS er en del Saga Services, som er en kjede av samarbeidende regnskapsbyråer. De har god erfaring med Duett Økonomi.

Daglig leder i Saga Regnskap og Økonomi, Arne Olsen, har lang erfaring som kunde hos Duett AS. «For en del år siden var vi på utkikk etter et system for en ganske stor ekstern kunde med flere selskaper, og valget falt på Duett Økonomi

«Vi erfarte etter hvert at dette var et så godt system at vi også valgte det for resten av kundene våre,» forteller Olsen. Som kunde synes han at han blir veldig godt ivaretatt hos Duett AS. Med tiden har han derfor valgt å benytte flere av Duett sine produkter.

Nyttig bransjekunnskap

«Når det gjelder Duett Økonomi er vår erfaring at det er suverent, sammenlignet med tilsvarende systemer. Det er lettbrukt, og vi opplever at det er enkelt for nye brukere å ta det i bruk,» uttaler Arne Olsen. Videre framholder han at Duetts bransjekunnskap er svært nyttig, og han føler at Duett ser framover med regnskapsbransjen. Han opplever Duett som framtidsrettet , og nevner blant annet EHF-faktura som et eksempel der Duett har vært tidlig ute.

Vår erfaring er også at Duetts supporttjeneste er vesentlig bedre enn hos andre.

God support

«Vår erfaring er også at Duetts supporttjeneste er vesentlig bedre enn hos andre,» uttaler Olsen. Han sier videre at Duett har en stabilitet i personalet som er en positiv faktor for han som kunde. «Vi er veldig godt fornøyd med å være kunde hos en leverandør som tenker langsiktig og er både stødig og framtidsrettet,» avslutter daglig leder Arne Olsen hos Saga Regnskap og Økonomi AS.

Saga Regnskap og Økonomi logo