Sanimalis Norge AS

Nordens ledende journalsystem for veterinærer og et av de mest moderne og oppdaterte journalsystemene som er tilgjengelig i markedet. Godt tilpasset veterinærers arbeidshverdag – både i dag og for morgendagen.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei:  fra Sanimalis -> til Duett Økonomi

Integrasjonen henter automatisk fakturaene fra Sanimalis og leverer til Duett. På denne måten slipper du å måtte manuelt registrere dem i flere systemer.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Sanimalis, og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. Sanimalis er et journalsystem for veterinærer.

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturajournaler overføres automatisk fra Sanimalis til Duett.
  2. Alt ligger klart til bokføring og oppfølging i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS
Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.