Send oss en melding

Har du generelle spørsmål, eller lurer på noe om oss eller våre produkter? Da kan du bruke skjemaet Send oss en melding som du ser nederst på siden her.

Det er fint om du kan spesifisere så nøyaktig som mulig hva henvendelsen gjelder, så er det enklere for oss å videreformidle til riktig person internt og sørge for at du får oppfølging. Vi er opptatt av at vi skal yte god så god kundeservice som mulig og svarer så raskt vi kan.

Du kan også be om å bli oppringt hvis du foretrekker det.

Supporthenvendelser

NB! Hvis din henvendelse gjelder support for noen av våre produkter, må du sende en e-post til support@duett.no eller besøke vår Kundeportal for mer informasjon. 

Send oss en melding:

 

 

Andre kontaktpunkter og adresse til våre kontorer finner du her…

Duett AS

Duett AS leverer komplette økonomisystemer og driftsløsninger, som passer for de fleste bransjer og foretak. Vi har hovedkontor på Tynset og avdelingskontorer i Elverum, Folldal og Stjørdal. Med vår lange historie, store kundemasse, moderne løsninger og mange kompetente ansatte skal vi skille oss ut fra andre IT-leverandører. Vi er ærlige og pålitelige, og har samtidig innovasjonskraft og styrke til å utvikle oss kontinuerlig videre. Vi er dermed en langsiktig og strategisk samarbeidspartner for våre kunder.

 

Duett Økonomi har fokus på samspill med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!