Stilling ledig

Vi i Duett er alltid på utkikk etter flinke folk, og kanskje har vi en stilling ledig som passer for akkurat deg nå? Vi er nærmere 100 ansatte med bred kompetanse på mange fagfelt. Det inkluderer spesielt regnskapsfaget, og mange av våre ansatte har bakgrunn som regnskapsførere, revisorer eller annen økonomifaglig bakgrunn. Vi har også dyktige og erfarne driftsteknikere og tekniske konsulenter med omfattende kompetanse på infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.

Stilling ledig akkurat nå:

Financial Controller

I vår nyopprettede stilling som Financial Controller skal du sammen med flinke kollegaer utvikle systemer og effektive arbeidsprosesser. Det blir jobbing med finansiell analyse og rapportering i tillegg til konsolidering og rapportering pr måned, kvartal og år iht IFRS.
Les mer her

Senior IT-Arkitekt

Vi søker etter et nytt klokt hode som kan være med å etablere et hybrid driftsmiljø for våre løsninger med Azure som rammeverk, etablere nye tjenester i Azure, deretter gradvis migrere dagens tjenester fra eget datasenter over til Azure.
Les mer her

Regnskapsfører / Produkteier

Vi ser etter deg som vil være en pådriver for digitalisering og optimalisering av løsninger og prosesser i arbeidshverdagen for våre kunder.
Les mer her

Regnskapsfører / Tester

Brenner du for gode løsninger til regnskapsbransjen og deres kunder? Har du lyst til å jobbe i skjæringspunktet mellom økonomi og teknologi? Vi har store ambisjoner, og trenger flere kloke hoder til vår digitaliseringsreise.
Les mer her

Systemutvikler

Vi har store ambisjoner, og trenger flere kloke hoder til vår digitaliseringsreise. Nå søker vi etter flere systemutviklere som kan hjelpe oss med å utvikle framtidens sky-baserte økonomisystem.
Les mer her

Tester

Vi er på utkikk etter deg med kompetanse og erfaring innen teknisk/funksjonell test og søker personer som brenner for området og ønsker å ta del i den videre reisen med fremtidsrettede teknologier og løsninger.
Les mer her


Lyst til å jobbe hos oss?

Vi  er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk. Ta gjerne kontakt selv om vi ikke har utlyst noen stilling ledig som er tilpasset akkurat den kompetansen du innehar. Kanskje akkurat du har noe du kan bidra med i vårt miljø? Hos oss er det fint å jobbe.


Åpen søknad

Kunne du tenke deg å jobb hos oss, så kan du gjerne ta kontakt med en åpen søknad.


Duett AS

Med vår lange historie, store kundemasse, moderne løsninger og mange kompetente ansatte skal vi skille oss ut fra andre IT-leverandører. Vi er ærlige og pålitelige, og har samtidig innovasjonskraft og styrke til å utvikle oss kontinuerlig videre. Vi er dermed en langsiktig og strategisk samarbeidspartner for våre kunder.