fbpx

Stilling ledig

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk, og har kanskje en stilling ledig som passer for akkurat deg?

Ansatte

Duett AS har nærmere 100 ansatte med bred kompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt. Mange av våre ansatte har bakgrunn fra regnskapsbransjen og fra økonomi. Vi har også dyktige og erfarne driftsteknikere og tekniske konsulenter med omfattende kompetanse på infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.

Kunder

Våre mange tusen kunder er fordelt over hele landet og i ulike bransjer. I Duett Økonomi har vi utviklet spesielt gode løsninger for regnskapskontorer og deres kunder. Duett Økonomi dekker behovene til et stort antall virksomheter fra mange ulike bransjer. Duett AS er et flott sted å jobbe!


Ledig stilling

Vi har for tiden ingen utlyste stillinger.


Lyst til å jobbe hos oss?

Vi  er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk. Ta gjerne kontakt selv om vi ikke har utlyst noen stilling ledig. Hos oss er det fint å jobbe.


Åpen søknad

Kunne du tenke deg å jobb hos oss? Ta gjerne kontakt for en åpen søknad.


Duett AS

Med vår lange historie, store kundemasse, moderne løsninger og mange kompetente ansatte skal vi skille oss ut fra andre IT-leverandører. Vi er ærlige og pålitelige, og har samtidig innovasjonskraft og styrke til å utvikle oss kontinuerlig videre. Vi er dermed en langsiktig og strategisk samarbeidspartner for våre kunder.