fbpx

Duett – smarte løsninger

Vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat

Kontakt oss

Stilling ledig

Duett AS har nærmere 100 ansatte med bred kompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt. Mange av våre ansatte har bakgrunn fra regnskapsbransjen og fra økonomi. Vi har også dyktige og erfarne driftsteknikere og tekniske konsulenter med omfattende kompetanse på infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.

Duett AS er et flott sted å jobbe!


Driftskonsulenter på Tynset

Vi trenger  driftskonsulenter til vårt datasenter på Tynset. Her driftes over 2.000 kunder, 17.000 brukere og 400 applikasjoner. Som driftskonsulent hos oss skal du bistå våre driftskunder slik at de opplever en problemfri hverdag. I tillegg skal du sørge teknisk drift av vårt eget økonomisystem.

De tre stillingene er: Driftskonsulent infrastruktur, Driftskonsulent applikasjon og Driftskonsulent support.

Arbeidssted er på vårt hovedkontor på Tynset i nyrenoverte og moderne lokaler.
Les mer og søk her…


Erfaren økonomikonsulent til vår serviceavdeling

Duett Økonomi er vårt egenutviklede økonomi- og lønnssystem. Stillingen som økonomikonsulent er knyttet til vårt kundesenter som består av 20 medarbeidere. Arbeidsoppgavene vil være å bistå våre kunder i bruk av Duett Økonomi, med fokus på regnskap og lønn. Det er ønskelig at du har kompetanse på begge de nevnte fagområder.

Les mer og søk her…


2 dyktige testere

Vil du bli en del av et utviklingsmiljø og ha en sentral rolle i utviklingen av våre løsninger? Vi er på utkikk etter deg med kompetanse og erfaring innen teknisk/funksjonell test og søker personer som brenner for området og ønsker å ta del i den videre reisen med fremtidsrettede teknologier og løsninger.

I utviklingsavdelingen vil du jobbe i et tverrfaglig Scrum-team, med både økonomer og systemutviklere. Som fagspesialist vil du hjelpe oss med å teste og kvalitetssikre framtidens web-baserte økonomisystem samt være delaktig i å utvikle rammeverk, prosedyrer og verktøy for testgjennomføring.

Les mer og søk her…


Systemutviklere

Vi har store ambisjoner, og trenger flere kloke hoder til vår digitaliseringsreise. Vi søker nå etter flere systemutviklere som kan hjelpe oss med å utvikle framtidens web-baserte økonomisystem.

I utviklingsavdelingen vil du jobbe i et tverrfaglig Scrum-team, med både økonomer og systemutviklere. Hos oss vil du få muligheten til å utfordre og utvikle deg selv på både front- og backend. Vi er ute etter deg som kan være med å finne gode og kreative løsninger og som tørr å vise deg fram. Du motiveres av utfordringer og har evne og vilje til å lære ny teknologi og å utforske nye problemstillinger.

Les mer og søk her…


Åpen søknad

Ta gjerne kontakt for en åpen søknad.