fbpx

Duett – smarte løsninger

Vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat

Kontakt oss

Stilling ledig

Duett AS har nærmere 100 ansatte med bred kompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt. Mange av våre ansatte har bakgrunn fra regnskapsbransjen og fra økonomi. Vi har også dyktige og erfarne driftsteknikere og tekniske konsulenter med omfattende kompetanse på infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.

Duett AS er et flott sted å jobbe!


Testere

Vil du bli en del av et utviklingsmiljø og ha en sentral rolle i utviklingen av våre løsninger? Vi er på utkikk etter deg med kompetanse og erfaring innen teknisk/funksjonell test og søker personer som brenner for området og ønsker å ta del i den videre reisen med fremtidsrettede teknologier og løsninger.

I utviklingsavdelingen vil du jobbe i et tverrfaglig Scrum-team, med både økonomer og systemutviklere. Som fagspesialist vil du hjelpe oss med å teste og kvalitetssikre framtidens web-baserte økonomisystem samt være delaktig i å utvikle rammeverk, prosedyrer og verktøy for testgjennomføring.
Les mer og søk her…


Systemutviklere

Vi trenger flere systemutviklere som kan hjelpe oss med å utvikle framtidens web-baserte økonomisystem.

I utviklingsavdelingen vil du jobbe i et tverrfaglig Scrum-team, med både økonomer og systemutviklere. Hos oss vil du få muligheten til å utfordre og utvikle deg selv på både front- og backend. Vi er ute etter deg som kan være med å finne gode og kreative løsninger og som tørr å vise deg fram. Du motiveres av utfordringer og har evne og vilje til å lære ny teknologi og å utforske nye problemstillinger.
Les mer og søk her…


Konseptutviklere

Vi ser etter flere konseptutviklere som kan hjelpe oss med å definere og utvikle framtidens web-baserte økonomisystem. Vi er ute etter deg som vil være en pådriver for digitalisering og optimalisering av løsninger og prosesser i arbeidshverdagen for våre kunder. Vi er opptatt av at du kan se helheten samtidig som at du har øye for detaljene. Du er kreativ og brukerorientert og ser nye løsninger der andre tenker tradisjonelt. Du må ha interesse for og evne til å se kundenes behov for effektive arbeidsprosesser gjennom bruk av teknologiske løsninger.
Les mer og søk her…


Åpen søknad

Ta gjerne kontakt for en åpen søknad.