Svensk Dataförvaltning AB (SDF)

Svensk Dataförvaltning AB (SDF) hjelper bedrifter med ordrehåndtering og dokumentasjon, et verktøy som bidrar til å gjøre jobben din enklere – og som samtidig er en god forretning for hele bedriften.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei, fra SDF til Duett Økonomi. Integrasjonen overfører fakturagrunnlag (arbeidsordre), bilag (protokoll) og timer (tidsrapportering) fra SDF. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending), bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win), Duett Bilagskontroll, kunderegister og timeregister. Du kan fordele/splitte en arbeidsordre i flere del-fakturaer.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Svensk Dataförvatltning AB (SDF) til ordrehåndtering og dokumentasjon. SDF har ulike verktøy for anbud, sjekklister, dokumentasjon, tidsrapportering og fakturering, og retter seg spesielt mot service- og installasjonsvirksomheter.

Hvordan fungerer den?

  1. Du oppretter en arbeidsordre som grunnlag for fakturering i SDF. Arbeidsordren har informasjon om arbeidstid, forbruk av materiale og andre kostnader.
  2. Når oppdraget er utført, sendes arbeidsordren til Duett Økonomi.
  3. Alt ligger klart til fakturering og bokføring i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. En veiledning på hvordan du tar den i bruk kommer så snart den er satt i produksjon.

Interessert i denne integrasjonen?

Send en e-post til api@duett.no. Skriv navnet på integrasjonen i emnefeltet, så gir vi deg beskjed når den kan tas i bruk.

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

Finn ut mer om prosessen for å bli integrasjonspartner.

Integrasjonspartner er Svensk Dataförvaltning AB (SDF)

Besøk Svensk Dataförvaltning AB