fbpx

Vil du jobbe i Fjellregionen?

Fjellregionen består av små og store bygder i vakker natur. Mange familier velger å flytte fra de store byene og nærmere naturen til trygge oppvekstsvilkår og et roligere liv med nærhet til lokalsamfunnet. Det er mange attraktive arbeidsplasser i det stadig voksende næringslivet.

To store aktører søker nå etter IT-kompetanse på Tynset og i Folldal

Duett logo 210x90 pixler stor.
logo for ARkivverket

DUETT AS

Duett AS utvikler og leverer komplette økonomisystemer og driftsløsninger, som passer for de fleste bransjer og foretak. Hovedkontoret ligger på Tynset med avdelingskontorer i Elverum, Folldal og Stjørdal. Duett AS har nærmere 100 ansatte med bred kompetanse på mange fagfelt. Vi har spesielt fokus på økonomifaget og teknisk IT-drift av infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.


Driftskonsulent infrastruktur og Driftskonsulent nettverk til datasenteret på Tynset. Her driftes over 17.000 brukere og 400 applikasjoner. Som driftskonsulent skal du bistå våre driftskunder slik at de opplever en problemfri hverdag. I tillegg skal du sørge teknisk drift av vårt eget økonomisystem.
Les mer og søk..


Erfaren økonomikonsulent til serviceavdelingen med fokus på Duett Økonomi. Stillingen som økonomikonsulent er knyttet til vår serviceavdeling som består av 20 medarbeidere. Arbeidsoppgavene vil være å bistå våre kunder i bruk av Duett Økonomi, med fokus på regnskap og lønn. Det er ønskelig at du har kompetanse på begge de nevnte fagområder. Hovedoppgavene vil være implementering av programvareløsninger, kurs og opplæring.
Les mer og søk..


To dyktige testere til utviklingsavdelingen. Stillingene krever kompetanse og erfaring innen teknisk/funksjonell test. Brenner  du for dette fagområdet og ønsker å ta del i den videre reisen med fremtidsrettede teknologier og løsninger? Da er dette jobben for deg.
Les mer og søk..


To Systemutviklere til utviklingsavdelingen som kan bistå oss i digitaliseringsreisen. Det er behov for flere systemutviklere som kan hjelpe til med å utvikle framtidens web-baserte økonomisystem.
Les mer og søk..


To konseptutviklere til utviklingsavdelingen. Arbeidsoppgavene består i å utrede og spesifisere framtidens funksjonalitet og løsninger i produktene som er tilgjengelige i dag.
Les mer og søk..

NORSK HELSEARKIV

Norsk helsearkiv skal samle pasientopplysninger fra eldre bevaringsverdige pasientjournaler i ett, nasjonalt helsearkivregister, noe som er unikt i verdenssammenheng. Helsearkivregisteret skal fremme medisinsk, helsefaglig og annen forskning. Norsk helsearkiv (NHA) er i første halvår 2019 inne i en omfattende og viktig fase med etablering av ny organisasjon og nye systemer i nytt bygg på Tynset i Hedmark.
Mer informasjon om Norsk Helsearkiv...


Fagdirektør IT- og helsearkivregister
Som Fagdirektør vil du være med å bygge opp et nytt nasjonalt helseregister i samarbeid med andre registermiljø i Norge, og sammen med Arkivverket og andre kompetansemiljøer skal det etableres løsninger for langtidsbevaring av digitalt materiale. Vi søker deg som liker å jobbe i grenseflaten mellom organisasjon, teknologi og virksomhetens brukere.

Les mer og søk her..


IT-rådgivere (1-3 stillinger)
Norsk helsearkiv (NHA) søker IT-rådgivere til seksjon for IT- og helsearkivregisteret. Seksjonen skal yte tjenester til hele virksomheten og understøtte primærfunksjonene i NHAs verdikjede.
Seksjonens ansvarsområder er utvikling, implementering, drift og forvaltning av en rekke systemer og databaser, samt drift og vedlikehold av IT-infrastruktur i Norsk helsearkiv.

Les mer og søk her..