Skip to main content

Nyheter fra Duett Software Group

12. juni 2024

Duett og Aprila Bank inngår samarbeid for å tilby kassekreditt til regnskapskontorer og deres kunder

Oslo, Norge – Duett, en ledende leverandør av regnskapsprogramvare i Norge, og Aprila Bank, en fremtidsrettet finansinstitusjon, kunngjør i dag et nytt strategisk samarbeid. Gjennom dette samarbeidet kan regnskapskontorer og deres kunder nå få tilgang til Aprila Banks kassekreditt, som fungerer som et fleksibelt rammelån, og er en tjeneste som er spesielt utformet for å møte behovene til små og mellomstore bedrifter (SMB-er).

24. april 2024

Duett tar i bruk open banking fra Mastercard for å forenkle og automatisere regnskap for virksomheter i Norge​

Mastercards teknologi for open banking gir det bransjeledende regnskapsprogrammet Duett Økonomi mulighet til å automatisere og forenkle regnskapsføringen for mer enn 75 000 virksomheter i Norge.

27. juni 2023

Duett Software Group kunngjør oppkjøpet av Taskline AS for å styrke sin markedsposisjon

Oslo, Norge — Duett Software Group, en ledende leverandør av regnskapsprogramvare og økonomiske løsninger, annonserer stolt oppkjøpet av Taskline AS. Taskline AS, grunnlagt av Peter Hamre og Joacim Nygaard, har utviklet en innovativ plattform for oppdragsstyring og kvalitetssikring som nå vil bli en del av Duett-familien. Dette strategiske oppkjøpet styrker Duett Software Groups posisjon som en helhetlig leverandør av økonomi- og administrasjonsløsninger for bedrifter i Norge.

20. april 2021

Accel-KKR's Duett Software Group kjøper dansk programvareselskap Skyhost

Tynset, Norge & Sabro, Danmark — Duett Software Group, morselskapet til Duett AS, har fullført oppkjøpet av det danske programvareselskapet Skyhost ApS. Det strategiske oppkjøpet utvider Duetts ERP-produktmuligheter til tilgrensende løsninger, nye vertikaler og geografiske markeder.