Skip to main content

Kurs og webinarer

I Duett er vi opptatt av å utvikle oss faglig og holde oss oppdatert på det som skjer i bransjen. Kunnskap er makt, og på den måten blir vi den beste partneren for våre kunder – noe 90.000 fornøyde kunder som bruker vårt regnskapsprogram vitner om. Vi har både egne arrangement, webinarer og kurs – og deltar dessuten på relevante arenaer og konferanser i bransjen.

Webinar

I Duett tilbyr vi kurs og webinarer om ulike funksjoner i – og bruk av – Duett. Vi har flere ulike seanser innen funksjonalitet og produkt, og tar også opp viktige tema som digitalisering, automatisering og årsoppgjør. Vi skreddersyr selvfølgelig også tematikk etter ditt behov, og våre eksperter kommer gjerne på besøk dit det passer deg. Det vil komme nye webinarer til høsten.

duett-regnskapsprogram-kvikne-melkebonde

Dyrk din fremtid: Hvordan bli en ekspert på landbruksregnskap

Produktsjef for landbruk, Ingeborg Schärer Nymoen, tar en prat med to dyktige ansatte i Norges Bondelag, Martin Jonsbråten og Line Tronstad. Sammen gir de verdifulle råd og veiledning til ledere av regnskapskontor med landbrukstjenester, samt regnskapsførere som jobber med, eller ønsker å begynne med, landbruksregnskap.

Les mer
frode-pc-pult

Få stålkontroll på oppdragene og kvalitetssikringen med Taskline

Bli med på gratis webinar og se hvordan en digital løsning for oppdragsstyring og kvalitetssikring kan fornye den daglige driften. Produktsjef Frode Brurberg Hansen gir deg en gjennomgang av Taskline – skreddersydd for regnskapsbransjen.

Les mer
duett-mastercard-regnskapsprogram-bankintegrasjon-cobranding2

Open Banking: En gamechanger for regnskapsbransjen

Produktsjef Marius Krohg Andreassen (Duett) og Morten Grøvnes (Mastercard) tar en gjennomgang av vår nyeste løsning: Én komplett bankintegrasjon for alle norske banker. De ser på hvordan denne innovasjonen ikke bare matcher dagens teknologiske utvikling, men setter en ny standard for regnskapssystemer og bankintegrering.

Les mer

Fagseminar

På høsten arrangerer vi et årlig fagseminar for regnskapsførere der vi går igjennom det som er viktig for dere i den daglige bruken av Duetts regnskapsprogram. Arrangementet gjennomføres både i Oslo og Trondheim.

featured-fagseminar-1

Nå kan du melde deg på årets fagseminar!

I år skal vi gjennom viktige temaer som kunstig intelligens og rekruttering i regnskapsbransjen. Du får inspirerende foredrag og gode tips fra andre regnskapsførere. Vi gleder oss til å presentere spennende produktnyheter på regnskap, oppdragsstyring og kvalitetssikring. 

Se programmet og meld deg på

Kurs

I Duett tilbyr vi kurs og webinarer om ulike funksjoner i – og bruk av – Duett. Vi har flere ulike seanser innen funksjonalitet og produkt, og tar også opp viktige tema som digitalisering, automatisering og årsoppgjør. Vi skreddersyr selvfølgelig også tematikk etter ditt behov, og våre eksperter kommer gjerne på besøk dit det passer deg. Se hvilke webinarer vi har planlagt under.

Duett regnskapsprogram - Lønnsfunksjoner

Med Duett lønnsfunkjson får du en sømløs flyt av data mellom timeregistrering, lønn, regnskap, bank og innberetninger til det offentlige. Dette kurset viser lønnsfunksjonene i Duett. Hvordan dere setter opp en klient, og gjennomgang av en lønnskjøring fra A-Å i programmet.

Les mer

Kurs i Duett regnskapsprogram - eget tema

Vi ser at mange kontorer har behov for en oppdatering på ulike tema, og på grunn av en hektisk hverdag blir ikke dette prioritert. Vi ønsker å tilby en kursdag med konsulent der hvor dere velger ut de tema dere ser at det er behov for oppdatering på.

Les mer

Digitalisering og automatisering i Duett regnskapsprogram

I dette kurset tar vi for oss mulighetene for digitalisering og automatisering i Duett regnskapsprogram. Vi viser funksjoner, oppsett og muligheter for arbeidsdeling med kunde.

Les mer

Duett regnskapsprogram - Faktura

Med få registreringer kan du utstede fakturaer som enkelt kan overføres til regnskapet. Her vil du bli kjent med grunnregistrene, som for eksempel kunder og varer.

Les mer

Årsoppgjør for selskap med deltakerfastsetting (ANS/DA)

Lær hvor viktig riktig bruk av kontoplan er for føring av selskap med deltakerfastsetting (ANS/DA).

Les mer

Årsoppgjør for Enkeltpersonforetak (ENK)

Kurset gir en praktisk innføring i årsoppgjør for ENK i Duett. Kurset er godt egnet for brukere av Duett Økonomi som skal føre årsoppgjør for første gang, eller ønsker en repetisjon før årets årsoppgjør.

Les mer

Digitalisering og Kontrollsenter

I dette kurset tar vi for oss mulighetene for digitalisering og automatisering i Duett Økonomi. Vi viser funksjoner, oppsett og muligheter for arbeidsdeling med kunde.

Les mer

Grunnleggende bruk av Duett regnskapsprogram

Grunnkurs er kurset for deg som skal ta i bruk eller nettopp har tatt i bruk Duett. Kurset gir deg en oversiktlig innføring i grunnregistre og bruken av de mest brukte rutinene ved føring av regnskap.

Les mer

Duett Lønn

Med Duett Lønn får du en sømløs flyt av data mellom timeregistrering, lønn, regnskap, bank og innberetninger til det offentlige. Dette kurset viser funksjonene i Duett Lønn.

Les mer

Bruk av attestasjonsflyt

Oppsett og bruk av attestasjonsflyt.

Les mer

Timefangst for fakturering og lønn

Få en gjennomgang av hvordan du via Time App registrer timer og legger til dokumentasjon og vareforbruk. Registreringen kan videre enkelt overføres både til fakturering og lønn. Timene kan enkelt knyttes til blant annet prosjekt og avdeling.

Les mer

Automatisk bokføring og konteringsoppsett

Med automatisk bokføring av bilag via EHF blir regnskapet løpende ajour. For å få minst mulig etterarbeid på bilagene er det viktig at reglene for bokføring tilpasses det enkelte kontor og regnskap.

Les mer

Hvordan komme i gang med automatisering?

Vi går igjennom hvordan du forbereder et regnskap som skal ta i bruk automatikk. Vi går igjennom hvilke avtaler som må opprettes mot bank og viser hvordan de ulike funksjonene aktiveres i Duett. Vi deler også erfaringer på hvordan kunden best kan komme i gang.

Les mer

Slik benytter rapportene i kontrollsenteret

Fra Kontrollsenteret kan kunden selv få en oversikt over regnskapet og få en indikasjon på fremtidig likviditet. Med digitalisert regnskap kan de også enkelt se på bilag.

Les mer

Fakturering og utestående fordringer

Via PC, nettbrett eller telefon kan kunden enkelt fakturere sine kunder. Ved fakturering med KID vil innbetalingene bli bokført automatisk. Videre kan de sende både betalingspåminnelse og oversende kravet til inkasso. Alt dette fra Kontrollsenteret.

Les mer

Slik kan kunden attestere og betale

Bli trygg på arbeidsflyten og muligheter kunden har i denne prosessen fra MinSide. Vi ser også på kontrollrutinen for deg som regnskapsfører etter at bilagene er attestert.

Les mer

God og effektiv oppstart i Duett regnskapsprogram

Skal du sette opp et nytt firma i Duett og har begrenset med ledig tid? Eller har firmaet behov for funksjonalitet du har begrenset erfaring med?

Les mer