Skip to main content

Velkommen til Duett

Duetts regnskapsprogram er selveste pioneren innen norske økonomisystemer, men tro ikke at vi hviler på våre laurbær! Vi har i over 40 år jobbet kontinuerlig med å utvikle innovative og brukervennlige løsninger. Duett effektiviserer økonomiarbeidet og forenkler samarbeidet mellom norske bedrifter og deres regnskapsførere, alt i vårt regnskap- og fakturaprogram.

DUETT REGNSKAPSPROGRAM GIR DEG LITT MER OVERSKUDD - TIL SELVE LIVET

Fordeler for regnskapsfører

Våre løsninger i regnskapsprogrammet er utviklet i tett samarbeid med regnskapsførere, for å spare verdifull tid og forenkle arbeidsprosesser. Du får tilgang til avanserte funksjoner som automatisert bilagsbehandling, lønnsutbetaling, rapporter, budsjett og regnskap, kontrollsenter med skreddersydd informasjon, enkel korrigering av bilag og muligheten til å importere data fra andre systemer. Dette gir deg bedre kontroll, mer effektivitet og muligheten til å fokusere på mer verdiskapende oppgaver.

Fordeler for bedriftskunder

Duett gir brukerne skreddersydd oversikt og full kontroll over bedriftens økonomi. Dere kan enkelt håndtere fakturaer, betalinger, bilagsregistrering, kontroll av reskontro og mer. Vår brukervennlige plattform gjør det enkelt å holde orden i økonomien, og du kan tilpasse funksjoner og rapporter etter dine behov. Du får dessuten tilgang til en rekke automatiserte prosesser, som tolkning av EHF-fakturaer, maskinell tolkning av PDF-fakturaer og import av data fra andre systemer.

Et harmonisk samspill mellom regnskapsfører og kunde

Navnet Duett signaliserer at vi lytter til våre kunders utfordringer, og implementerer deres ønsker og behov i våre løsninger. Resultatet er en brukervennlig plattform som ikke bare effektiviserer regnskapsarbeidet, men også sikrer enkel og effektiv kommunikasjon mellom regnskapsfører og kunde.

Duett gir dere full kontroll, og bedre oversikt enn noen gang. Men dere får også frigjort tid til økt verdiskapning. Og til noe som er enda viktigere enn arbeidslivet, nemlig selve livet. Duett skaper med andre ord bedre balanse mellom jobb og fritid. Og gir deg litt mer overskudd – i alle betydninger av ordet.

Over 100 dedikerte medarbeidere

Duett er et av landets mest populære regnskapsprogrammer med nesten 90.000 bedriftskunder. Vi har en spesielt sterk posisjon innen landbruk og andre primærnæringer. Men står også sterkt innenfor tilstøtende bransjer som eiendom, bygg og anlegg.

Duett er eid av det amerikanske private equity-selskapet Accel-KKR, som har investert over 14 milliarder dollar i innovative teknologiselskaper. Men vi er fortsatt en jordnær bedrift med hovedkontor på Tynset og avdelingskontorer i Elverum, Folldal, Stjørdal, Trondheim og Oslo.

Hos oss finner du over 100 ansatte med bred kompetanse. Majoriteten er regnskapsførere, revisorer eller har annen økonomifaglig bakgrunn. Men vi har også en rekke dyktige utviklere og driftsteknikere med inngående kunnskap om infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.

Våre kunderådgivere kan bistå både eksisterende og nye kunder, og bidrar gjerne med å kjøre webinarer, kurs og opplæring. Vi har dessuten en glimrende supportavdeling som mer enn gjerne svarer på spørsmål. Samt en liten, men effektiv markedsavdeling som formidler det glade budskap om alle fordelene ved å velge Duett.

Duett Sky

Duett Sky spesialiserer seg på skreddersydde skybaserte løsninger for små og mellomstore bedrifter. Ved å utnytte den kraftfulle plattformen til Microsoft 365 og kombinere den med dine egne programmer og løsninger, tilbyr Duett Sky skyløsninger som er skreddersydd for dine spesifikke behov, med fokus på sikkerhet.

Vi forstår betydningen av å beskytte dine forretningskritiske opplysninger, og legger stor vekt på å opprettholde høy sikkerhetsstandard gjennom hele vår drift. Derfor blir alle dine sensitive data lagret trygt og sikkert i norske datasentre.

Ved å velge Duett Sky som din skyløsningspartner, får du ikke bare tilgang til en pålitelig og sikker plattform, men også ekspertise og støtte fra vårt erfarne team. Vi jobber tett med deg for å forstå dine unike behov og målsettinger, og deretter utvikler vi en skyløsning som er skreddersydd for din virksomhet.