Skip to main content
PRESSEMELDING

Duett Software Group kunngjør oppkjøpet av Taskline AS for å styrke sin markedsposisjon

Oslo, Norge – 27. juni 2023

Duett Software Group, en ledende leverandør av regnskapsprogramvare og økonomiske løsninger, annonserer stolt oppkjøpet av Taskline AS. Taskline AS, grunnlagt av Peter Hamre og Joachim Nygaard, har utviklet en innovativ plattform for oppdragsstyring og kvalitetssikring som nå vil bli en del av Duett-familien. Dette strategiske oppkjøpet styrker Duett Software Groups posisjon som en helhetlig leverandør av økonomi- og administrasjonsløsninger for bedrifter i Norge.
 
Med oppkjøpet av Taskline AS, utvider Duett Software Group sin produktportefølje med avanserte oppdragsstyrings- og kvalitetssikringsverktøy. Taskline-plattformen gjør det enklere for bedrifter å planlegge, gjennomføre og overvåke oppdrag, og sikrer overholdelse av gjeldende regelverk, noe som passer perfekt inn i Duetts visjon om å tilby verktøy som bidrar til en enklere og mer effektiv arbeidsdag for sine kunder.
 
"Oppkjøpet av Taskline AS er en viktig milepæl for oss," sier Erik Harrell, CEO i Duett. "Dette gjør oss i stand til å tilby våre kunder enda mer helhetlige løsninger som ikke bare håndterer regnskap og økonomi, men også oppdragsstyring og kvalitetskontroll. Vi ser frem til å integrere Tasklines teknologi med våre eksisterende systemer og tilby våre kunder økt verdi og flere muligheter for å effektivisere deres virksomheter."
 
Duett Software Group planlegger en sømløs integrasjon av Taskline i Duett Økonomi, noe som gir regnskapskontorer ekstra fordeler som brukere av Duett Økonomi. Denne integrasjonen vil gjøre det mulig for brukere å viderefakturere klientkostnader og transaksjoner, kombinere timer, klientkostnader og andre inntektselementer i samme ordregrunnlag, noe som vil effektivisere faktureringsprosessen og redusere risikoen for utestående fakturaelementer.
 
Duett AS
Erik Harrell, CEO
ech@duett.no

Om Duett
Duett Software Group leverer innovative og produktivitetsfremmende programvareløsninger som hjelper SMB-ledere med å bygge og utvikle sine virksomheter. Selskapets løsninger er kjent for sin brukervennlighet og pålitelighet, og de støtter bedrifter i å oppnå bedre økonomisk kontroll og innsikt.