Skip to main content
PRESSEMELDING

Duett og Aprila Bank inngår samarbeid for å tilby kassekreditt til regnskapskontorer og deres kunder

Oslo, Norge – 12. juni 2024

Duett, en ledende leverandør av regnskapsprogramvare i Norge, og Aprila Bank, en fremtidsrettet finansinstitusjon, kunngjør i dag et nytt strategisk samarbeid. Gjennom dette samarbeidet kan regnskapskontorer og deres kunder nå få tilgang til Aprila Banks kassekreditt, som fungerer som et fleksibelt rammelån, og er en tjeneste som er spesielt utformet for å møte behovene til små og mellomstore bedrifter (SMB-er).

Denne finansielle tjenesten har ingen etableringsgebyr eller skjulte kostnader, kun et lite månedsgebyr. Utover det betales det renter bare for det som brukes. Bedriften må være ENK, AS, DA eller ANS for å kunne søke. Samarbeidet markeres ved at nye kunder tilbys et lanseringstilbud.

"Vi er begeistret for å kunngjøre vårt samarbeid med Aprila Bank," sier Erik Harrell, CEO hos Duett. "Dette partnerskapet representerer en viktig milepæl i vår innsats for å støtte regnskapskontorer og deres SMB-kunder. Vi ønsker å gi dem tilgang til nødvendige finansielle ressurser, og kassekreditt er et viktig skritt i denne retningen."aprila-duett-samarbeid

Små og mellomstore bedrifter står for en betydelig del av arbeidsplasser og verdiskapning i Europa, men mange av disse bedriftene mangler tilstrekkelig bankfinansiering. Ifølge nylige data er situasjonen lignende i Norge, hvor mange SMB-er er underbetjent av tradisjonelle finansinstitusjoner. Denne mangelen på finansiering hindrer vekst og økonomisk utvikling.

Gjennom dette samarbeidet vil Duett-brukere få tilgang til Aprila Banks kassekreditt, som er designet for å hjelpe SMB-er med å håndtere kontantstrømmen og sikre finansiell stabilitet. Dette tilbudet er en del av Duetts satsning på å støtte regnskapskontorer og deres kunder med praktiske finansielle løsninger.

"Aprila Bank ser frem til å samarbeide med Duett for å tilby kassekreditt som virkelig kan gjøre en forskjell for norske SMB-er," sier Per Christian Goller, Founder & CGO hos Aprila Bank. "Vi tror dette samarbeidet vil bidra til å skape betydelig verdi for våre kunder."

På kort sikt vil samarbeidet fokusere på å gjøre kassekredittløsningen kjent blant Duetts brukere og sikre at regnskapskontorer og deres kunder over hele Norge er klar over og kan dra nytte av dette tilbudet. På lang sikt er målet å støtte bærekraftig vekst og økonomisk utvikling ved å gi SMB-er den arbeidskapitalen de trenger for å lykkes.


For mer informasjon om kassekredittløsningen og hvordan din bedrift kan dra nytte av den, vennligst kontakt:

Aprila Bank ASA
Per Christian Goller, Founder & CGO
pcg@aprila.no

Duett AS
Carol Røsland, CMO
cr@duett.noOm Aprila Bank

Aprila Bank er en fremtidsrettet finansinstitusjon som tilbyr fleksible og innovative finansielle løsninger. Vårt mål er å støtte vekst og økonomisk utvikling for små og mellomstore bedrifter.

Om Duett
Duett AS er en ledende leverandør av regnskapsprogramvare i Norge, og tilbyr avanserte programvare- og hostingtjenester til regnskapskontorer og deres kunder. Duett jobber for å forenkle og effektivisere regnskapsbransjen gjennom innovativ teknologi. Dette bidrar til økt lønnsomhet og tettere samarbeid mellom regnskapsførere og deres kunder.