Regnskapskontor

Regnskapsbransjen og de som jobber på regnskapskontor er vår viktigste samarbeidspartner! Produktene Duett Økonomi og Duett Sky er spesielt tilpasset regnskapsførere og deres kunder.

Duett Økonomi

Duett Økonomi har fokus på følgende momenter:

  • Raskere produksjon av oppdaterte regnskap
  • Enklere hverdag for regnskapsførers kunder
  • Bedre oppfølging og dialog med fokus framover

Et komplett økonomisystem fra A(ttestasjon) til Å(rsregnskap)!

Perfekt for regnskapsbransjen

Automatisk bokføring og flyt av fakturaer og betalinger sørger for kontinuerlig oppdaterte regnskap. Dette frigjør tid, regnskapet blir et effektivt styringsverktøy, og gir grunnlag for god dialog mellom regnskapsfører og kunde med fokus framover. Til sammen blir dette et komplett regnskapsprogram for regnskapsbransjen.

Duett MinSide og Duett-appen

Duett MinSide gir kundene tilgang til regnskapet sitt, beregnet for datafangst, dialog med regnskapsfører, kontroll, innsyn og oversikt. Duett MinSide er tilgjengelig på web og i Duett-appen. Kunden velger det som passer best til enhver tid av pc, nettbrett eller mobil.

Duett Sky i regnskapsbransjen

Du kan overlate IT-ansvaret til oss. For deg vil det bety økt effektivitet, bedre tilgjengelighet, og ikke minst høyere datasikkerhet. Fra vårt sikre og miljøvennlige datasenter i Norge gir vi deg tilgang til dine programmer og data. Vi setter sammen skytjenesten tilpasset ditt behov. Finn ut mer om Duett Sky her.

Snakk med en rådgiver på tlf. 02331 eller 62 48 26 00 eller send inn skjema.