Fagseminar

Hvert år arrangerer vi fagseminar for regnskapsførere. Her bruker vi våre dyktige interne ressurser blandet med eksterne fagfolk som sammen kan presentere relevant og nyttig informasjon for bransjen. Årets fagseminar er det 15. i rekken, og for første gang arrangeres det digitalt.

Fagseminar 2020

Ta plass foran egen PC-skjerm tirsdag 29. september 09.00-15.15.

Vi streamer seminaret live fra Primus Production sitt studio i Oslo hvor Erik Aasheim er konferansier. Det vil bli anledning for spørsmål og svar via chat underveis, slik at du aktivt kan delta.

Vi skal presentere de to største kommende nyhetene framover i Duett Økonomi. Både årsoppgjør og bilagsbehandling løftes fra Windows til web, og samtidig tilpasses årsoppgjøret til Skatteetatens nye metodikk.

Nils Muri fra IT-divisjonen i Skatteetaten jobber med Sirius-prosjektet, og vil gi oss siste nytt om dette.

Morten Nilsen er partner og trener i Not-Yet AS, og vil dele sine erfaringer, med konkrete eksempler på hva noen regnskapskontor har gjort for å tilpasse sin strategi til en ny, digital hverdag.

Vi tar også med noen tidligere nyheter, blant annet Duett-appen inkl. Duett Kvittering, og betalingspåminnelser, purring og inkasso.

Seminaret gir inntil 5 timer til etterutdanning.

Vi gleder oss til digitalt fagseminar!

Mer informasjon og påmelding finner du i vår kundeportal.

Se mer om kurs/webinarer.