fbpx

Fagseminar

Hvert år arrangerer vi fagseminar for regnskapsførere. Her bruker vi våre dyktige interne ressurser blandet med eksterne fagfolk som sammen kan presentere relevant og nyttig informasjon for bransjen. Seminaret gir deg aktuelle nyheter, faglig oppdatering og spennende fremtidsplaner. Vi kjører samme seminar på Værnes og Gardermoen slik at det skal bli enklest mulig for de fleste å komme.

Fagseminar 2019

10.-11. september på Værnes, og 17-18. september på Gardermoen.
NB! Nå er det fullbooket på Gardermoen, men vi har fortsatt noen ledige plasser på Værnes (påmeldingsfrist er 4. september).

Årets seminar vil gi deg faglig oppdatering, store nyheter og spennende framtidstanker!

Her får du nyttig informasjon på overordnet nivå, og detaljert innsikt for å utnytte de mulighetene løsningene gir. Dag 1 vil fokusere på den offentlige rapporteringen, med informasjonen fra Skatteetaten om deres Sirius-prosjekt som et av høydepunktene. Kort fortalt påvirker dette skattemeldingen, og vil derfor berøre oss alle. Vi snakker om rapportering i SAF-T-formatet, kontroll av merverdiavgift, og hvordan du løser kravet om sikker kommunikasjon i tråd med de nye personvernreglene.

Vi jobber nå med en helt ny og webbasert etterkontroll av automatførte bilag. Dette vil være regnskapsførers nye verktøy, som effektiviserer kontroll, endring, fordeling og periodisering av bilag. Du vil også få se store utvidelser rundt attestasjon av inngående fakturaer. Dette vil forenkle jobben for kundene vesentlig, og reduserer også jobben din rundt f.eks. delbetalinger. Dag 2 kjører vi et parallelt løp mellom digitalisering og lønn/naturalytelser. Her setter du sammen dette slik du ønsker. Vi samarbeider i år med Sticos på to av kursene i seminaret, spesialtilpasset regnskapsførere.

Lars Rinnan kommer innom fagsminaret, og vil garantert gi deg noe å tenke på med sine spennende framtidstanker rundt digitalisering og kunstig intelligens.

Vi stiller med våre fagfolk, rådgivere og konsulenter for å gi deg inspirasjon og svare på dine spørsmål. I år har vi litt lengre pauser, slik at det blir bedre tid til å snakke sammen mellom foredragene.

Anders Hoff vil lose oss gjennom den første dagen, både som konferansier og muntert innslag under middagen.

Vi gleder oss til å treffe deg på fagseminar i september!

Mer informasjon og påmelding finner du i vår kundeportal.

Se mer om kurs/webinarer.