Skip to main content
duett_sky

Skytjenester

Duett Sky - Oppdag kraften i skyen med Duett's skreddersydde skytjenester, spesialtilpasset for små og mellomstore bedrifter. Våre løsninger tar utgangspunkt i Microsoft 365 og bygges på med dine programmer og løsninger med sikkerhet i fokus, og alle data blir lagret i Norge.

kundetilfredshet-duettsky-skytjenester

Pålitelige IT-løsninger

Vårt mål er å sikre, effektivisere, og transformere din forretningsdrift med pålitelige IT-løsninger. Fra sikre nettverk til moderne arbeidsplasser utrustet med Microsoft 365, står vårt team av dedikerte eksperter klar til å støtte din virksomhet og dens unike behov med teknologi som driver vekst og samarbeid.

Duett-Modern Work-skytjenester-microsoft

Microsoft 365 – din moderne desktop på jobb

PC-en din blir utgangspunktet for de verktøyene du bruker i det daglige og herfra bruker du Office-pakken, Teams, skylagring, fagsystemer f.eks. Duett Økonomi eller noe annet på web. PC-en sikres med anerkjente løsninger fra Microsoft, slik at du får den sikkerheten du trenger.

Duett er en Microsoft-partner og kan hjelpe deg med alt dette.

Office-apper og Teams

Chat, ring, arranger nettmøter og samarbeid direkte fra hjemmekontor, på reise eller fra kontoret. Få én integrert løsning som inkluderer Teams, OneDrive, skylagring og Office-apper med avanserte sikkerhetsalternativer – til en pris som passer bedriften din.

 

Teams er et kraftig verktøy som kan skreddersys til ditt bruk som f.eks. bedriftens intranett, dokumentarkiv og samhandlingsløsning med kunder og leverandører.

Sikre enheter

I Premium-pakkene finner du løsninger for å sikre pc-er og andre enheter, slik at data ikke kommer på avveie eller kan bli misbrukt. De kan sikres med brukernavn og passord, pin-kode og biometri. Dataene på enheten krypteres og holdes dermed sikre. Enhetene kan også settes opp automatisk, slik at du er sikret samme oppsett og sikkerhet på alle enheter.

Vi tilbyr 3 pakker for deres unike behov

Velg mellom Basis, Standard, og Premium-pakkene våre for å finne løsningen som best passer din virksomhets unike behov. Fra mobiltilgang til avansert Office-programbruk og utvidet sikkerhet, våre fleksible pakkeløsninger er designet for å støtte alle typer arbeidsflyter.

Basis Standard Premium
Månedspris* Fra Kr. 160 Fra kr. 365 Fra kr. 575
For ansatte som er på farten og bruker mobiltelefon eller nettbrett For ansatte som har behov for mer avansert bruk av Office-programmene For ansatte med behov for utvidet sikkerhet
e-post med 50GB lagringsplass
Outlook på web
Office mobilapper og Teams
Skrivebordsversjoner av Office-appene
1TB fillagring i OneDrive
Arrangere MS Teams møter med inntil 250 deltagere
Mulighet for å bruke SharePoint til intranett
Tilgangs- og datakontroll
Beskyttelse mot internett-trusler
Sikring av enheter
Back-up
Brukersupport
via telefon/epost/chat hverdager 7-16

*Etableringskostnad avtales nærmere.

Power BI

Trenger du datauttrekk og datainnsikt? Da kan du få en PowerBI lisens som tillegg til din Premium pakke. Her kan du også få  tilgang til våre partnere med spisskompetanse innen rapportutvikling og innsikt. Dette kan være fra Duett Økonomi eller en hvilken som helst programvare med et åpent API.

Pris:

  • Power BI Pro lisens – Premium +kr. 100/måned
  • Konsulenttjenester – Oppsett av Power BI-rapportene faktureres etter medgått tid

Legg til ekstra utvidelser for maksimal effektivitet

Kun for Premium pakker, unntatt Teams-telefoni som kan legges til Standard pakker

Teams-telefoni

I Teams ligger det muligheter for å sette opp en proff bedriftsløsning for telefoni med tastevalgmenyer og svargrupper, som håndterer alle samtaler til bedriftens fellesnummer. De ansatte får individuelle telefonnummer i Teams hvor de kan motta samtaler og ringe ut til mobil og fastnummer, akkurat på samme måte som de setter opp Teams til Teams-samtaler. Dette kan også kobles sammen med mobiltelefon, slik at det kun er dette telefonnummeret som vises hos mottakeren.

Server i skyen

Har du spesielle behov for å drifte programvare eller andre ting så setter vi opp servere i skyen og drifter dette for deg. Vi sørger for drift av programvaren, oppgraderinger, backup og sikker tilgang via internett. Vi har et godt samarbeid med mange programvareleverandører og sørger for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den. Du kan styre tilgangen, slik at leverandøren får tilgang til løsningen ved behov.

Leie av maskinvare

Du kan leie pc-er og skrivere av oss. Pc-ene leveres ferdig oppsatt og overvåkes med tanke på antivirus, oppdateringer av operativsystem osv. Skrivere leveres med sikker utskrift, dvs. at du bruker alarmbrikke, adgangskort eller andre kort med brikke som godkjenning for utskrift. Skriveren leveres med overvåkning og når det kommer varsel om at rekvisita må byttes, får du dette tilsendt automatisk.

Sikre Nettverk – Nettverksboks og overvåkning

Styrk din bedrifts nettverkssikkerhet med våre omfattende løsninger. Vi tilbyr alt fra trådløse aksesspunkter og brannmurer til fullstendig nettverksovervåking, designet for å holde din data trygg og sikker.

Trådløst nettverk

Med fokus på sikkerhet leverer vi trådløse aksesspunkter som en tjeneste. Vi sørger for oppsett, overvåkning, oppgradering og drift. Her kan det settes opp ulike soner, som f.eks. gjestenett.

Brannmur

I stedet for å kjøpe brannmur og sørge for at denne er oppdatert til enhver tid, kan du leie dette av oss. Vi tilbyr ulike modeller med blant annet 4G-backup og utvidet sikkerhetspakke. Det inngår overvåkning, oppgraderinger og rapportering.

Kom i gang

Er du klar til å ta din virksomhets IT-infrastruktur til nye høyder med Duett's skytjenester? Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan våre løsninger kan tilpasses dine spesifikke behov.