Om oss

Koronasituasjonen

For å bidra til den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av koronaviruset viderefører Duett AS tiltak i tråd med hva helsemyndigheter anbefaler for alle våre kontorer og ansatte, og vurderer situasjonen fortløpende. Vi sikrer at våre forretningskritiske løsninger og service opprettholdes kontinuerlig. Ta kontakt via e-post på duett@duett.no om du har spørsmål til oss. Gjelder det support av våre produkter, ta kontakt på support@duett.no

Om oss

Duett AS leverer komplette økonomisystemer og driftsløsninger, som passer for de fleste bransjer og foretak. Vi har hovedkontor på Tynset og avdelingskontorer i Elverum, Folldal og Stjørdal.

Ansatte

Duett AS har over 100 ansatte med bred kompetanse på mange fagfelt. Det inkluderer spesielt regnskapsfaget, og mange av våre ansatte har bakgrunn som regnskapsførere, revisorer eller annen økonomifaglig bakgrunn. Vi har også dyktige og erfarne driftsteknikere og tekniske konsulenter med omfattende kompetanse på infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer.

Kunder

Våre mange tusen kunder er fordelt over hele landet og i ulike bransjer. I Duett Økonomi har vi utviklet spesielt gode løsninger for regnskapskontorer og deres kunder. Duett Økonomi dekker behovene til et stort antall virksomheter fra mange ulike bransjer.

Våre driftstjenester benyttes av mange ulike kundetyper, og vi sørger for at våre kunder har sikker og trygg tilgang til sine oppdaterte programmer hver dag.

Våre verdier

Vi har en tydelig strategi i organisasjonen, som legger føringer for både langsiktig jobbing og fokus i hverdagen. Vi har fire kjerneverdier som skal kjennetegne alt vi gjør.
Vi skal være:

  • Bunnsolide
  • Handlekraftige
  • Framtidsrettet
  • En vinner

Med vår lange historie, store kundemasse, moderne løsninger og mange kompetente ansatte skal vi skille oss ut fra andre IT-leverandører. Vi er ærlige og pålitelige, og har samtidig innovasjonskraft og styrke til å utvikle oss kontinuerlig videre. Vi er dermed en langsiktig og strategisk samarbeidspartner for våre kunder.

Duett AS og samfunnsansvar

Kontakt oss: