Om oss

Hvem er vi?

Duett AS så dagens lys i 1982, og vi er nå over 100 ansatte med bred kompetanse på mange fagfelt. Dette inkluderer spesielt regnskapsfaget, og mange av våre ansatte har bakgrunn som regnskapsførere, revisorer eller annen økonomifaglig bakgrunn. Vi har  dyktige utviklere og driftsteknikere som lager funksjonelle løsninger og kan mye om infrastruktur, kommunikasjon og servermiljøer. Kunderådgiverne hos oss bistår eksisterende og nye kunder. Flere av medarbeiderne bidrar med å kjøre webinarer, kurs og opplæring. I tillegg har vi en glimrende supportavdeling. Sist, men minst like viktig er vår bittelille markedsavdeling som sørger for å fortelle om oss til alle der ute.

Hva gjør vi?

Vi utvikler og leverer gode og effektive produkter som inkluderer komplette økonomisystemer og skyløsninger, som passer for de fleste bransjer og foretak.

Hvor er vi?

Vårt hovedkontor er på Tynset og vi har avdelingskontorer i Elverum, Folldal, Stjørdal og Trondheim.

Våre kunder

Duett har mange tusen kunder fordelt over hele landet og i ulike bransjer. I Duett Økonomi har vi utviklet spesielt gode løsninger for regnskapskontorer og deres kunder. Løsningen dekker behovene til et stort antall virksomheter. Våre driftstjenester benyttes av mange ulike kundetyper, og vi sørger for at våre kunder har sikker og trygg tilgang til sine oppdaterte programmer hver dag.

Våre verdier

En en tydelig strategi i organisasjonen, legger føringer for både langsiktig jobbing og fokus i hverdagen. I Duett har vi har fire kjerneverdier som skal kjennetegne alt vi gjør.
Vi skal være: Bunnsolide | Handlekraftige | Framtidsrettet | En vinner

Med vår lange historie, store kundemasse, moderne løsninger og mange kompetente ansatte skal vi skille oss ut fra andre IT-leverandører. Vi er ærlige og pålitelige, og har samtidig innovasjonskraft og styrke til å utvikle oss kontinuerlig videre. Disse egenskapene gjør os til en langsiktig og strategisk samarbeidspartner for våre kunder.
Duett AS og samfunnsansvar

Duett Software Group har kjøpt Skyhost ApS

Duett Software Group eier fra før Duett AS. Våren 2021 ble eierskapet utvidet med det danske softwareselskapet Skyhost ApS. Skyhost utvikler programvare for bl.a. ressursplanlegging og flåtestyring av bilparker i det danske markedet. Les mer her.

Koronatiltak

Duett AS følger de til enhver tid gjeldende anbefalinger fra helsemyndighetene på våre kontorer. Vi sikrer selvfølgelig at våre forretningskritiske løsninger og service opprettholdes kontinuerlig. Ta kontakt via e-post på duett@duett.no om du har spørsmål til oss. Gjelder det support av våre produkter, ta kontakt på support@duett.no

Kontakt oss: