Skip to main content

Autoexperten

Henter fakturainformasjon fra Autoexperten. Dataene sendes en vei fra Autoexperten til Duett.

Besøk hjemmesiden

Autoexperten er en landsomfattende bilverkstedkjede i Sverige og Norge. Det er for tiden ca. 430 bilverksteder som er koblet til Autoexperten-konseptet.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Autoexperten -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen overfører fakturainformasjon til ditt regnskapssystem slik at ditt regnskap blir oppdatert fortløpende.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som har Autoexperten som kunde, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturagrunnlag overføres automatisk fra Autoexperten til Duett.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.