Skip to main content

BI Pro

Skreddersydde rapporter direkte i Power BI! BI Pro henter data fra Duett og i tett dialog med deg bygger vi styringsverktøyene din virksomhet trenger.

Besøk hjemmesiden

Skreddersydde rapporter direkte i Power BI! BI Pro henter data fra Duett og i tett dialog med deg bygger vi styringsverktøyene din virksomhet trenger.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Vi har utviklet en rekke rapporteringsløsninger i Power BI og setter opp en løsning for din virksomhet - kjapt og enkelt. I tett dialog med deg bygger vi dashbordene du har behov for og gir deg full kontroll på virksomheten. Våre rutiner for datauttrekk sikrer deg effektivitet og sømløs integrasjon. All utvikling skjer i tett dialog med deg og din virksomhet.

Vi legger til rette for god økonomi- og virksomhetsstyring gjennom skreddersydde rapporteringsløsninger og analyser.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Vi leverer løsninger både direkte til virksomheter med behov for skreddersydde rapporteringsløsninger, samt i partnerskap med regnskapsbyrå. Vi kan hente data fra flere klienter og tilgangsstyre datatilgang på tvers av avdelinger, prosjekter og virksomheter.

Våre løsninger skal gi verdi i din arbeidshverdag og for din virksomhet. Derfor tilbyr vi gratis demo og oppsett mot dine data. På denne måten kan du teste om våre løsninger – helt uforpliktende!

 

Hvordan fungerer det?

Vi kobler oss til din klient og henter ut dine data på en kostnadseffektiv måte. Med utgangspunkt i dine data og ønsker bygger vi rapporter i Power BI – skreddersydd for din virksomhet. Alle relevante data overføres til løsningen og gir ubegrenset med muligheter for innsiktsfulle dashbord! Se mer på vår nettside: www.bipro.no

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. De bestille integrasjonen for din virksomhet i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Har du egen lisens, bestiller du eller din virksomhets regnskapsfører på samme måte integrasjonen i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Har du spørsmål, kontakt oss via våre websider www.bipro.no eller Yngve direkte på +47 929 77 000.

Integrasjonspartner

BI Pro

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.