Skip to main content

Bright Analytics

Samler alle driftsrelaterte og økonomiske data i ett dashboard som gir dyp innsikt i hele organisasjonen, på tvers av alle avdelinger og alle prosjekter.

Besøk hjemmesiden

Bright Analytics samler alle driftsrelaterte og økonomiske data i ett dashboard som gir dyp innsikt i hele organisasjonen, på tvers av alle avdelinger og alle prosjekter.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Bright Analytics samler alle driftsrelaterte og økonomiske data i ett dashboard som gir dyp innsikt i hele organisasjonen, på tvers av alle avdelinger og alle prosjekter. Det gir rapporter og dashboard så du får god kontroll over organisasjonen.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Det vil være naturlig at regnskapsførere bruker dette verktøyet på vegne av sine ganske store kunder.

 

Hvordan fungerer det?

Bright Analytics har fått ry for å være en meget intuitiv, pålitelig og rask rapporteringsplattform for rapportering av økonomiske og operasjonelle data. Alle relevante data overføres til dashboardet og gir god mulighet for både total oversikt og detaljer. Ser mer her: https://www.brightanalytics.no/

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Integrasjonspartner

Bright Analytics

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.