Skip to main content

Drifti (by eMonkey)

Henter automatisk fakturaer til Duett Økonomi og leverer til mottaker.

Besøk hjemmesiden

Drifti forenkler arbeidshverdagen til håndverkere ved å tilby en alt-i-ett digital plattform der de tar kontroll over arbeidet sitt og bygger lønnsomme virksomheter.

Hva kan denne integrasjonen gjøre? 

Vi forenkler arbeidshverdagen til håndverkere ved å tilby en alt-i-ett digital plattform der de tar kontroll over arbeidet sitt og bygger lønnsomme virksomheter. 

Drifti er et helhetlig fagsystem for håndverksbransjen og håndterer alt fra planlegging av prosjekter, materiell og timeregistrering – til fakturering og dokumentasjon. 

Les mer om Drifti på drifti.no 

Hvordan fungerer integrasjonen?

Integrasjon henter hver 4. time nye fakturaer fra Drifti. Gjennom integrasjon blir det opprettet nye kunder og nye utgåendefaktura bilag (på egen  nummerserie) 

Det er krav for integrasjon at alle kontoer og mva koder som er i bruk i Drifti finnes i Duett og at kundenummerserie i begge systemer er likt. 


Hvem passer integrasjonen for?

Denne integrasjonen passer for alle som fører regnskapet sitt i Duett og ønsker en integrasjon med sitt fagsystem eller inkassobyrå/factoring.


Hvordan kommer jeg i gang?

Enten om du har regnskapsfører eller egen lisens bestilles denne integrasjonen i Duett Økonomi under Meny – Innstillinger  – Integrasjoner.

Del api nøkkel med Drifti support på support@drifti.tech, husk også å oppgi fakturanummerserie som skal brukes (for eksempel 50+’drifti fakturanr’) 

Onboarding i Drifti: 

  • Logg inn i Drifit app
  • Gå til Markedsplass i hovedmenyen
  • Trykk på Duett
  • Les gjennom, trykk på kjøp – og huk av for at du har lest vilkårene 

Integrasjonspartner

eMonkey

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.